- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem jó tapasztalataim vannak, bár az közelsem volt ekkora táv, meg nem 2 havonta 4 napig egymástlátós volt...
node majd az idő eldönti mi lesz. azt tudom hogy most mi van, hatalmas, talán sosem érzett dobogás, és a másik oldalról is ezt érzem. feldob. fincsi az egész. tökéletes a téma, harcoltam érte elég sokat (2 hó, nálam az tengernyi), és kijövetelem előtt 4 azaz 4 nappal sikerült összemelegedni, a búcsúbulimon, 30án... buli közepétől már csak egymással foglalkozós táncolós simulós reggelis beszélgetős, szilveszterkor 15 percre találkozós dumálós, utolsó este (jan3) meglepiből pestre hozzá felmenős egész délutánt és estét végigbeszélős sirályság. azóta meg állandó sms és telókapcsolat, msn és videochat kapcsolattartás, meg folyton Rá gondolás.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest