Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem jó tapasztalataim vannak, bár az közelsem volt ekkora táv, meg nem 2 havonta 4 napig egymástlátós volt...
node majd az idő eldönti mi lesz. azt tudom hogy most mi van, hatalmas, talán sosem érzett dobogás, és a másik oldalról is ezt érzem. feldob. fincsi az egész. tökéletes a téma, harcoltam érte elég sokat (2 hó, nálam az tengernyi), és kijövetelem előtt 4 azaz 4 nappal sikerült összemelegedni, a búcsúbulimon, 30án... buli közepétől már csak egymással foglalkozós táncolós simulós reggelis beszélgetős, szilveszterkor 15 percre találkozós dumálós, utolsó este (jan3) meglepiből pestre hozzá felmenős egész délutánt és estét végigbeszélős sirályság. azóta meg állandó sms és telókapcsolat, msn és videochat kapcsolattartás, meg folyton Rá gondolás.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest