Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
de szar volt mar hajnal 2-kor arra ebredni, hogy 38.7-es lazam van
remelem ez a 18 ora alvas kiuzte belolem -
ngabor2
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
ameddig a mérnökök is emberből készülnek, addig lesz hiba.
-
Bash
őstag
Ma reggeli floridai vihar summárum: több tornádó is lecsapott eléggé nagy területen, 5 megye érintett. 14 megerősített halott, többszáz otthon a földdel lett egyenlő, több tízezren áram nélkül maradtak. Csak érzékeltetésként, Lady Lake településen a templom, ami úgy épült, hogy 150 mph-s szeleknek is ellenálljon, most csak egy törmelékhalom.
-
AMD Power
titán
Vélemények erről az tanfolyamról/oktatásról?

[link] -
Racecam
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Válaszolt?
-
Foglalt név
addikt
Írtam levelet a mikulásnak. Bár tudom messze még a december, de remélem válaszol

-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
sör... jó, hogy mondod, ki is lépek egyért. 5 percre van tőlem 3 bolt is.
-
burgatshow
veterán
B.S: Majd ha 30 perc alatt tudod benyomni a Nutellát, akkor jelentkezz nálam, addig szóba sem állok veled ilyen téren!

Egyébként, ez egy nagyon gáz nap volt. Sebaj, nem sokára sörtime!
-
Thrawn
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Bocs benéztem, másik galaxis, csak rémlett valahonnan a rendszer neve. De megnéztem az Intergalactic Google-n és tévedtem. A Babylon 5-öt nem ajánlom, 1 fényéven belül vannak a csapataim, és ismét Birodalmi terület lesz. Nemsokára megindítom a támadást

Ezt azért mertem itt elmondani, mert az itteni kőköri technikával úgysem tudjátok figyelmeztetni őket időben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja attól még hallhattál rólam jót!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
''...az emberek akik ismernek ugyancsak szeretnek.''
He-he, mit találtam!
-
Bash
őstag
2
Racecam!
Óvóhely az túlzás, de még mindig biztosabb itthon, mint az úton. Nem lenne szerencsés, ha felborítana a szél autóstól.
Thrawn!
Jól emlékszel.
Ha esetleg eltűnök, akkor elment az áram vagy leszakadt a tető. Dörög az ég, villámlik, az ablakom is rezeg, meg persze ömlik az eső. Ideális idő medencében úszkáláshoz, de azt hiszem most kihagyom. -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070201/image_www.kepfeltoltes.hu_.gif)

-
Bash
őstag
[link]
Asszem ma nem megyek dolgozni, állítólag fél óra múlva ideér a vihar. Tornádó-veszély, kinn már dörög, villámlik.
''On I-4 at State Road 44 in Volusia County -- on central Florida's east coast -- winds blew four tractor-trailers off the interstate along with a U-Haul truck towing a car.''
Radar: [link]. -
Tybee21
senior tag
azért írok ide, mert ez itt a fáradt gőz, s én eléggé fáradtnak érzem magam ahhoz, hogy ma el kell érnem a következő rangot a ph-s ranglistán, szóval gyúrok 1000el, már csak asszem 2 v. 3 hozzászólás kell, s még ha nincs is semmi értelme, akkor is hozzászólok, az a felháborító, hogy az a fórumtéma, ahol beszélni szoktam semmi érdemeset nem kínál nekem, vagyis a mai napon keveset, nekem meg fogy az időm ,mert haza kell mennem nemsokára s addigra előrelépés szükségeltetik, punk tum!!!!!!!!!

-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
benned nem csalódtam

amúgy kösz mindenkinek apuka és anyuka nevében is
jelen pillanatban 3., úgy 16 szavazattal lemaradva az elsőtől
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
Sziasztok!
egyik barátomék kislányát benevezték egy versenyre, most szóltak, hogy fél óránként szavazzak rá (állítólag így van megcsinálva)
ha van úgy 5 kattintásnyi időtök akkor legyetek olyan szívesek és szavazzatok Katrinra [link]
méghozzá itt: [link] az 5. sor legelején van
előre is köszi mindenkinek -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A szénhidrátéhséget, ha egyébként nem vagy extrém kövér, a beleidben elszaporodott gombák okozzák. Megeszik, mielőtt felszívódhatna, ezért bazi sokat kell tolni belőle, hogy az agynak is jusson. Doki, és kérni tőle egy célirányos diétát, vagy beutalót. Először hülyének is nézhetnek, de ne hagyd magad..! A te életed és létező probléma..!
-
BlacKSouL
addikt
Van még itt olyan édesszájú mint én? Ha nincs kéznél csoki, akkor képes vagyok kikeverni egy kis kakaót(jobb ízű mint az instant) és egy kistálkányit az arcomba tolok. Egy tábla csoki sem akadály. Néha rámjön, és 3 tojásból kikeverek cukorral egy kis édességet. De jobb korszakomban képes voltam egy üveg nutellát beküldeni másfél nap alatt. Amúgyis szeretek enni, de amit az édes cuccokkal művelek, az már nem emberi. És óriási élvezettel eszem őket addig, míg csak el nem kezd émelyegni a gyomrom.
Lehet ez ellen védekezni valahogy? Azon kívül, hogy nem eszem meg őket? Mert ha 1-2 napig kimarad, akkor már erősen kívánom. Nem egészséges ez..
-
bobsys
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
mire nem jók a mai filmek
tbs-hez semmilyen rokoni szál nem köt, mégcsak egy picit sem hasonlítunk a valódi életben (csak a szemüveg), egyszerű véletlen az avatar egyezőség
szerk: és tényleg simán elmennél melettem az utcán, amikor regisztráltam az akkori belső énemnek ez felelt meg a legjobban
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
ilyen szempontból nekem a bogár élete c. remek film jut eszembe, azt eddig vagy 4szer kezdtük el nézni az ex kedvesemmel, de máig nemtudom miről szól
tbs: igen érthető, egy két részletnél eszembe is jutott hogy hoppá azért nem mindegy hogy milyen hangulatban olvassa az ember
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Hát mi is havonta ha 2 filmet megnézünk.
Illetve én kicsit többet, mert valahogy ki kell húzzam azon hétvégi napokat, mikor a Kedvesem dolgozik.
Gyári műsoros lemezeket eddig is vásároltam (havonta 2-3ezer Ft ilyen célra nem vág földhöz), csak számítógépen néztük meg. Így meg mégis jobb lesz, 72 centin.
Janoska26: A Párom választotta a készüléket. Én 3 alternatívát kínáltam, ő választott. Természetesen kinézet alapján
Amúgy neki is tetszett az ötlet. Sőt, én már-már viszakoztam, hogy ne költsünk, de ő is szerette volna. Elég sok pénz elment a lakásra, a berendezésre és bizonyos értelemben ''magunknak'' nem vettünk semmit. Hát ez a DVD amolyan levezetése ennek. Megleptük magunkat vele és örülünk.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Szervusztok. Tegnap kora este hatalmas lépést tettünk a modernizációhoz történő felzárkózás terén a Párommal.
Vásároltunk egy DVD lejátszót
Érdekes, de ugyanazt az érzést éreztem a birtokbavétele után, mint mikor az első 486-os számítógépemet vettem meg, miközben már pé ketteseken nyomult mindenki. -
Xantomas
őstag
Nem tudom, bár csak itthon is ilyen kultúráltan csinálnák. Lehet hogy kellemetlen volt utólag a szituáció, de legalább nem tapiztak, nem súgdostak oda, nem hoztak senkit szégyen helyzetbe. Próbálkoztak, el kell felejteni, a honiaknak meg példát venni róluk.
De lehet hogy csak magyar tanárt kerestek, hogy ide jöhessenek Európa legszebb lányaihoz.
-
Thrawn
félisten
No, már ''négyszemközt'' vagytok?

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát cikket nem írok az tuti, egyenlőre, még gondolkodom, hogy milyen témát is vesézzek ki
.Mennék talira szarvasbá, de nem tudok, sajna az apeh most rendesen elintézett úgyhogy egy darabig nuku buli, na meg holnap költöztetjük a barátnőmet hozzám úgyhogy tutira nem fog menni, nagyon sajnálom
.De ami késik az nem múlik, talán a következőre sikerül elmennem, na persze ha megfelelő mennyiségű serital lesz a napirenden természetesen
Azért úgy jól esik, hogy hívsz most egy halovány könnycsepp kicsordult a jobb szemem bal sarkából a meghatódottságtól
.Na de persze biztosan csak azért szólsz, hogy tudjatok majd ott is kötekedni 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
írjál valami cikket a logoutra. ekkor 2 eset lehetséges: vagy kiszórnak miatta (eredetileg más szót akartam használni... de azt nem illik
), vagy neked is lesz a neved alatt piros felirat. az elsőre legjobb tudomásom szerint még nem volt példa, de ha akarod, szólhatok a télapónak az érdekében 
ja, és gyere holnap a pesti talira.
mod: ja, hogy az adatlapos bemutatkozó... lépj be a logout.hu-ra, és írj magadról 1 sort. -
Kicsit magatokra hagy az ember és máris megint bemelegedtek, ez kezd kicsit gáz lenni

Amúgy nézegetem az adatlapomat, mi az a logout.hu bemutatkozó???Írnom kell egy önéletrajzot vagy mit a logoutra vagy hogyisvanez?

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
teljesen normálisnak tűntek, nem rítt le róluk hogy buzik, bár én egyből megállapítottam -
te, mondj egyetlen embert, aki ne rettegne itt, h lézerkritikád seperc átsüti, h mikor kivel és hol akarja csinálni
bár a see you soon-t én is komolyan venném
ps. jah, és mikor felhívod majd, legalább egy kicsit kéresd magad, hadd lássák, kemény a magyar
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
eheh nagyon viccesek vagytok, én hozzá sem nyúltam, mondtam havernak azonnal dobja ki látni se akarom
ha minden jól megy 1 hónapon belül hazamegyek két-három napra, a barátnőmhöz... remélem összejön.
Loretto: eheh, valld be hogy rám akartál nyomulni aznap este!!
nah, asszem megyek aludni, holnap is meló... hátha jönnek a langyik... :Đ -
NoLF
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
igen elég direkt... egész este én szolgáltam fel nekik, én vittem a bort, mosolyogtam ahogy kell, satöbbi... ők ketten tuti buzeránsok, de nem tűntek egy párnak (olyan 22-25 körüli srácok lehettek, teljesen normálisnak tűntek, nem rítt le róluk hogy buzik, bár én egyből megállapítottam és mondtam a havernak, az egyik folyton az új gyémántberakásos órájáról beszélt, a másiknak a frizurája volt elég érdekes...)
nem hiszem hogy félreérthető volt bármilyen megnyilvánulásom is... a mellettük lévő asztalnáél elbeszélgettem egy kedves idős házaspárral hogy honnan vagyok mit csinálok itt satöbbi, megdicsérték a kiejtésem blabla, aztán mentem a melegekhez, számlát fizettetni, egyből azzal fogadtak hogy milyen lovely hogy külföldiek ide jönnek dolgozni, meg hogy mennyire fancy a kiejtésem, gorgeous hogy 6 év angoltanulás után így tudok beszélni stb... én meséltem arról hogy az angol milyen könnyű, és hogy a magyar ezerszer nehezebb, sálálá, jattot mondtam hogy ha lehet ne a kártyával fizessék mert az nem jó, és kész.
aztán jöttek a pulthoz, kezembe nyomtak 10 fontot (80 fontos számlára nagyon jónak számít, persze be kell dobnom a közösbe) rámkacsintottak, see you soon, aztán mentem letakarítani az asztalt és ottvolt egy cetlin a szám meg hogy call up!
ehh, hánynom kell. bezzeg a lányok nem ilyenek, 'rvaéletbe!
-
Dictator^
veterán
kéne 3 smiley kicsitt nagyobb méretbe, nem kerestem sehol máshol, nem ps-ezem öket, vki tudna dobni egy linket?
ja ök lennének azok:

Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Haditechnika, harcászat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VoIP telefonálás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Naggyon durva...
![[kép] [kép]](http://img201.imageshack.us/img201/1990/v1kk9.gif)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050804/36_01_05.gif)