Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Még mindig jobb, mint jégen ködben vizsgázni
Meg különben is ki az az állat, aki ilyen időben délben mászkál?(én, de nem arra fogok tekerni) Úgyhogy szerintem csak nyugalom. Jobban is fog menni, ha nem görcsölsz. Mondjuk könnyen beszélek, mert faternak hála, minden nap olyan, mintha vizsgáznék és picit azért többet sejt, mint az oktatóm, úgyhogy nekem a vizsga egy laza kocsikázás volt anno 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg különben is ki az az állat, aki ilyen időben délben mászkál?(én, de nem arra fogok tekerni) Úgyhogy szerintem csak nyugalom. Jobban is fog menni, ha nem görcsölsz. Mondjuk könnyen beszélek, mert faternak hála, minden nap olyan, mintha vizsgáznék és picit azért többet sejt, mint az oktatóm, úgyhogy nekem a vizsga egy laza kocsikázás volt anno