Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Még mindig jobb, mint jégen ködben vizsgázni
Meg különben is ki az az állat, aki ilyen időben délben mászkál?(én, de nem arra fogok tekerni) Úgyhogy szerintem csak nyugalom. Jobban is fog menni, ha nem görcsölsz. Mondjuk könnyen beszélek, mert faternak hála, minden nap olyan, mintha vizsgáznék és picit azért többet sejt, mint az oktatóm, úgyhogy nekem a vizsga egy laza kocsikázás volt anno 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg különben is ki az az állat, aki ilyen időben délben mászkál?(én, de nem arra fogok tekerni) Úgyhogy szerintem csak nyugalom. Jobban is fog menni, ha nem görcsölsz. Mondjuk könnyen beszélek, mert faternak hála, minden nap olyan, mintha vizsgáznék és picit azért többet sejt, mint az oktatóm, úgyhogy nekem a vizsga egy laza kocsikázás volt anno