- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nekem az xmunka@freemail.hu cimrol jott egy bestpayview-s level, es ha jol lattam, akkor ment ugyenez meg rajtam kivul meg legalabb 3 ph-snak (ladybug, koxx, stanely_), a tobbi cimet nem ismerem
es valoszinuleg azert kaptad, mert valahol (nem tudom merre, talan ide masolta be valaki) olvastam, hogy ajanljak, hogy ugy szervezzen be embert, hogy keresgeljen mailcimeket, mondjuk forumokon
irtam neki levelet, hogy ''hooo miafasz'' (persze kulturalt formaban), ha nem valaszol zaros hataridon belul, akkor feltoltom a freemail-es postafiokjat
p.s.: szoval a email cim gyujto robotok kedveert megegyszer: ruszatti@freemail.hu, es xmunka@freemail.hu
ilyenkor sajnalom kicsit, hogy a kereso-script nem gyujt email-cimeket, de tobbnyire inkabb ugy vagyok vele, hogy jobb, ha nem tarolom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest