Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert''
de nem hasznalja, mert ninsc...igy hasznalja windoze-on...a szoftvercegnek ez igy jo, szarnak bele, hogy xy-nak a linux jobban tetszik
''ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom''
amig ekkora a linux elterjedtsege, senki nem fog leallni haboruzni azert a mareknyi juzerert
''gyógypedagógus nem vagyok''
neha ugy tunik, jol jonne egy az ismerettsegi korodbe
''bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete''
mert faaaj, hogy banccsak a kicsit tux-ot
''hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van''
10 goto konyvtar
20 take ertelmezo keziszotar
30 lookup guny
40 try felfogni
Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest