Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nokia N9 - az első mohikán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
vazze, hát ez nagyon jó. a macskám előbb felfogja....

figyelj.
felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert. (ez volt az x%, amit emlegettem)
ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom.
nem bonyolult, nem is nagy dolog, amit írok, csak egy gondolat volt részemről. szerintem logikus.
ha nem érted feladom, gyógypedagógus nem vagyok.
bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete.
én érzékeny? hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van.
Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Revolut
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autószerelők, autószerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest