Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
vazze, hát ez nagyon jó. a macskám előbb felfogja....

figyelj.
felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert. (ez volt az x%, amit emlegettem)
ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom.
nem bonyolult, nem is nagy dolog, amit írok, csak egy gondolat volt részemről. szerintem logikus.
ha nem érted feladom, gyógypedagógus nem vagyok.
bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete.
én érzékeny? hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest