Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert''
de nem hasznalja, mert ninsc...igy hasznalja windoze-on...a szoftvercegnek ez igy jo, szarnak bele, hogy xy-nak a linux jobban tetszik
''ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom''
amig ekkora a linux elterjedtsege, senki nem fog leallni haboruzni azert a mareknyi juzerert
''gyógypedagógus nem vagyok''
neha ugy tunik, jol jonne egy az ismerettsegi korodbe
''bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete''
mert faaaj, hogy banccsak a kicsit tux-ot
''hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van''
10 goto konyvtar
20 take ertelmezo keziszotar
30 lookup guny
40 try felfogni
Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest