Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem értek veled egyet. Den a legjobb példa arra, hogy még igencsak komoly vitába is bele lehetett menni vele
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VPN topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz.