- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Valóban ritkán írtam mostanában, és a felelőssé tehető két faktort már említetted is - az autó meg a nő. Év közben a két szak mellett dolgoztam (hogy majd legyen lé az autóra) és ha maradt vmi időm, akkor azt a helyes modellemmel töltöttem, sajnos minden más elhanyagolódott, ami bár fájdalmas, de elkerülhetetlen(nek látszik).

Aztán, mióta megvettem az autót (jún.7) még többet dolgozom (még kevesebb pénzért
) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.
Ha minden jól megy, holnap fog műszaki vizsgázni az autó, és szombaton már birtokba vehetem - két hónappal a vétel után. Talán ha meglesz az ótó, látom h kb hogy jövök ki vele, meg elkezdődik az egyetem, remélem rendeződik az időbeosztásom, és marad idő pl a fotózásra. Mert nagyon gyakran gondolok rá, de tevőlegesen rég tettem vmit is sajna.
Most indulok lassan dologzni, háztartásokat veszek rá hogy egy hónapig vezessék az összes kiadásukat teljesen ingyen, hogy ebből majd a KSH inflációs kosarat tudjon számolni. Én, ha háztartás lennék, és becsöngetnék magamhoz ezzel a kéréssel, elküldeném magam a büdös fenébe.
(Köszönöm kérdésed egyébként, szívesen visszakérdeznék (és te hogy vagy?))
Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.