- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Valóban ritkán írtam mostanában, és a felelőssé tehető két faktort már említetted is - az autó meg a nő. Év közben a két szak mellett dolgoztam (hogy majd legyen lé az autóra) és ha maradt vmi időm, akkor azt a helyes modellemmel töltöttem, sajnos minden más elhanyagolódott, ami bár fájdalmas, de elkerülhetetlen(nek látszik).

Aztán, mióta megvettem az autót (jún.7) még többet dolgozom (még kevesebb pénzért
) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.
Ha minden jól megy, holnap fog műszaki vizsgázni az autó, és szombaton már birtokba vehetem - két hónappal a vétel után. Talán ha meglesz az ótó, látom h kb hogy jövök ki vele, meg elkezdődik az egyetem, remélem rendeződik az időbeosztásom, és marad idő pl a fotózásra. Mert nagyon gyakran gondolok rá, de tevőlegesen rég tettem vmit is sajna.
Most indulok lassan dologzni, háztartásokat veszek rá hogy egy hónapig vezessék az összes kiadásukat teljesen ingyen, hogy ebből majd a KSH inflációs kosarat tudjon számolni. Én, ha háztartás lennék, és becsöngetnék magamhoz ezzel a kéréssel, elküldeném magam a büdös fenébe.
(Köszönöm kérdésed egyébként, szívesen visszakérdeznék (és te hogy vagy?))
Aktív témák
- Honda topik
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Foxpost károsultak - 2026
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.