- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Valóban ritkán írtam mostanában, és a felelőssé tehető két faktort már említetted is - az autó meg a nő. Év közben a két szak mellett dolgoztam (hogy majd legyen lé az autóra) és ha maradt vmi időm, akkor azt a helyes modellemmel töltöttem, sajnos minden más elhanyagolódott, ami bár fájdalmas, de elkerülhetetlen(nek látszik).

Aztán, mióta megvettem az autót (jún.7) még többet dolgozom (még kevesebb pénzért
) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.
Ha minden jól megy, holnap fog műszaki vizsgázni az autó, és szombaton már birtokba vehetem - két hónappal a vétel után. Talán ha meglesz az ótó, látom h kb hogy jövök ki vele, meg elkezdődik az egyetem, remélem rendeződik az időbeosztásom, és marad idő pl a fotózásra. Mert nagyon gyakran gondolok rá, de tevőlegesen rég tettem vmit is sajna.
Most indulok lassan dologzni, háztartásokat veszek rá hogy egy hónapig vezessék az összes kiadásukat teljesen ingyen, hogy ebből majd a KSH inflációs kosarat tudjon számolni. Én, ha háztartás lennék, és becsöngetnék magamhoz ezzel a kéréssel, elküldeném magam a büdös fenébe.
(Köszönöm kérdésed egyébként, szívesen visszakérdeznék (és te hogy vagy?))
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.