- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már rutinos pelenkacserélő vagyok. A húgomnak van két gyereke, a ''nagyfiú'' két év és háromhónapos, a kislány három hónapos. Némi nemű fürdetési és pelenkacserélő gyakorlatom van. Továbbá szakképzet ''ló'' is vagyok a ''nagy'' alatt.

A nukikról annyit, ha sikerül újra felfejlődnöm, ami már nem valszínű harminc felett és pelenkával a kézben, akkor lehet kétségbeestten keresni, hogy hol, melyik ghost szúrta be az ellenfélnek azt az ominózus indítást.
Innentől mindenkinek:
Köszi mindenkinek a gratulációkat! Most értem újra haza, jól van a baba is a mama is, nagyszülők is voltak a párom részéről. Az én részemről inkább később, mert húgomék náluk vannak, és beteg lett a nagyfiú: Már mindenki őt pátyolgatta és nem lenne szerencsés terjeszteniük az újszülötteknél a bacikat. Én se megyek hozzájuk bacit gyűjteni. A páromnak pozitív volt a kenet valamilyen baktériumtól, ezért kapott antibiotikumot, de nem eleget, mert túl gyorsan kibújt a picurka. Ezért most a picit szúrkálják kúraszerűen, pedig tünetmentes. ÉS SZÉP!
Mondtam már, hogy szép?
Ja igen!
Erdey_a! Mindjárt meghallgatom az mp3 -at.
Aktív témák
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Gyúrósok ide!
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- World of Warships
- Spórolós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs