- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jo, ne csinaljunk belole viccet
de akkor aruld mar el, legy szivbes, hogy mi a haborodot tisten nyilaert kell minden aldott reggel bekoszonnod, es este el? (ezt masok is magukra vahatik)
ez nem cset, nem kocsma, nem a sarki fuszeres, ahol az eloado sanyi bacsit, vagy erzsi nenit mar husz eve ismered
ez egy hardverforum - jo tudom, faradtgoz, de altalaban itt is volt celja a beszlegetesnek, nem csak ilyen ''szevasztok, ma is beleszolok, megha nincs is mit mondanom''
a hozzaszolasod tobbi reszet nem kommentalom, mert lathatoan gyerekes, es nem igazan tudod mirol beszelsz (akarmennyire is meg vagy gyozodve rola) -
Arnold2
őstag
Mi az hogy lejárt szavatosságú sztárok?!?!? Inkább megnézem ezerszer mondjuk Az ördög jobb és bal kezét mint egy percet abból a szaros bujtatott reklámból.
Kicsit el van szálva az újságíró!
De igazát nem firtatom. ''Sajnos'' nem láttam azt a műsort.Ejjj...
U.i:
erdeya: ez nem neked szólt csak az újságcikknek!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azert van az, hogy ha te irod, akkor te vagy minden rossznak elrontoja, ha pedig en, akkor minden ok, mert:
-fasza gyerek vagyok
-okostojas is vagyok
-kibaszottul beteg is vagyok (bar ezt nem te mondtad)
-dizajnos vastagitott linkeket dobalok mindenhova (ez fontos, mert nem csak beszolok, hogy deszar, zarhato, hanem azt is megmutatom, hogy miert)
-valamivel jobban fel tudom merni, hogy mi illik az oldal portaljaba, s mi nem (hogy ez az itt toltott ido miatt van, vagy sem, azt nem tudom)
-szemelyesen ismerek tobb moderatort is
(meg mielott komolyan veszed, ez is csak kb annyira szamit, mint az elso ketto)
es nem a forumot unom, hanem azt, hogy egyesek szemelyes jatszoternek/csetnek/blognak nezik (a kivant resz alahuzando)
es igenis fogom tudni modositani, ha mashogy nem, hat eluldozom a (szerintem) renitenseket, amig ki nem vagnak
rolad meg nem szallok le, 3 lehetoseged van:
-megszoksz (ez egybol 2 lehetoseg, csak ugye ekezet nelkuli iras rulz)
-visszafogod magad kicsit, s maris eggyel kevesebb ember fog baszogatni (az elmult hetekben mindossze ket rossz szavam volt hozzad, az egyik a cset topicban, a masik most)
es igen, a szoban forgo topic-ot valoba egy mod zarta, de gondolj bele, hogy akkor is zarta volna, ha nem visszuk el teljesen off iranyba a temat, a beszolasod miatt?
hol fajt neked az, hogy egy tobb, mint 1000 napos tag szeretett volna megemlekezni az itt eltoltott idorol?
azert ez ugye szerinted sem ugyanaz, mintha ugyanazt a (mellesleg RTFM jellegu) kerdest teszi fel valaki szazadszor, vagy a hatszazadik szar tre igenytelen index-es hirnek nyilik itt anyazos, (bel)sardobalos (hogy egy index-es ''ujsagiro'' szavaival eljek) topic? -
VladimirR
nagyúr
valasz: eddig egyre kevesbe, a sikeres topickill utan ismet egyre jobban
azzal a topiccal mi bajod volt? hogy az emlitett nevek kozul csak egyet ismersz?
szerk.: azt kerdezted, szalka vagy-e a szememben
a rovid valasz: igen
kicsit kifejtve, hogy megis mennyire, fentebb olvashatod
tovabba a masodik-harmadik mondat egy-egy kerdes (elobbi megvalaszolando, utobbi mindossze eldontendo)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
A benzinár semmiség, azt csak pluszban tettem hozzá. Kapcsolat annyi, hogy tavaly is hónapokra visszafogta a kőolaj-kitermelést a pusztítás, most megint fennáll ennek a veszélye is.
De mint mondtam ez nem lényeges. Sokkal inkább elszomorító, hogy mennyi ház romba fog dőlni, esetleges halálesetek. Kubában és Haiti-n kb. 32 emberéletet követelt Dennis, és kb. 1,5 millió ember lett hontalan.
-
-
Gh0sT
addikt
Attól függ, mennyire vagy rá fogékony. Nekem egy napom ment rá a desktopomra ( Bővebben: link ) és folyamatosan bővítgetem, de bele lehet jönni. Ha csak alap dolgokat szeretnél megjeleníteni, akkor pár óra alatt össze tudod dobni. Próbáld ki!

-
Gh0sT
addikt
Parancsolj:
Bővebben: link
Szerk.: védjegy?
Akkor én meg aláhúzom, hogy ne sértsek szerzői jogokat.
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szervusztok !!
Hát nekem sajna a mai nappal lejár a idei kivett szabiadag,úgyhogy az évi szokásos bakonyi megzuhanásokról már lemaradok
,inkább egy pub ,ami nálam szóbajöhet!!
Du. hány óra felé jársz a Gösser felé ?? 
esmein : Ja,igen én is egész héten tevékenyen csináltam a semmit otthon,ötpercenként csörgött a telefonom (muter from da szomszéd room
) ,vagy intenzív dörömbölés on da wall (szintén ő )
Megértelek .... -
TrollBalint
addikt
Nekem leszedte simán a videót az eredeti linkről...
persze probálta csak volna meg nem leszedni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Loretto: miért nem voltál online az elmúlt napokba? (mármint a munkahelyeden)
TéKrys: Pécs, hétágra süt a nap, 25 fok körül
Csak az a gáz, hogy a napot eltakarják a felhők, és az zuhogó eső miatt sokkal kevesebbnek érezzük ezt a 25-t...
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Bővebben: link .doc
Bővebben: link .wmv
Pillangó
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ezek a legfrissebb képek Tropical Storm Cindy okozta károkat szemléltetnek: Bővebben: link.
Tropical Storm azt jelenti, hogy a szél sebessége nem haladja meg a 74 mérföld/órát (119 km/h).
Hurricane Dennis jelenleg a 135 mph-s (217 km/h) szélsebességével 4-es kategóriájú hurrikán.
Tavaly négy hurrikán ért partot nálunk, Charley (Category 4), Frances (Category 2), Ivan (Category 5), Jeanne (Category 3), rengeteg kép, videó található róluk, ha érdekel, akkor Google a barátod.
-
-
Motion_Blur
félisten
hibaüzi jött: Bővebben: link
dornyip@t-online.hu-ra próbáld meg
-
TrollBalint
addikt
Az ember pár hétig hónapig alig lát ph-t és mikor visszajön, gondolja, hogy sok minden megváltozott, de nem...
vérboci még mindig mindenkit meg akar enni
az off topic már átlépte a második X-et, halad a szokásos ütembe...
jó tudni, hogy azért vannak biztos dolgok az életbe
-
ladybug
őstag
Bocsi, de a neten nincs v.mi róla?
pl ez? -
-
Szalma
őstag
(Passzítsd föl a lábodra kétoldalt, úgy, hogy kényelmes legyen. Aztán a kapott tépőzáras szalag(okk/)gal tekerd körbe, amilyen szorosan csak tudod. A gumis szalagot a talpad alatt átvezetve, a lábfejen keresztülhúzva, majd az Achilles-ín mögött keresztezve rögzítsd a tépőzárjával. Ja, a két fix elem között a ''csacsifület'' értelmes módon beállítva látszik, hogy kell felrakni.
Persze csak akkor igazak a felntiek, ha tépőzáras példányt kaptál...)
Szeretettel:
Szalma -
tildy
nagyúr
Hát figy ez ilyen jajj fáj a lábam , ugxe el fog múlni satöbbi Off topicos dumádból kb ez jön le

Tudom én is szoktam hüyle meg gyerekes lenni, csak nekem az OT-ban ez rólad nagyon feltűnt.
Nagash: nekem az albi kb 32 ezerben van rezsivel. Erre rájön +30 kajára kb, havonta,
Otthon csak ezta +30at kéne kifizetni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát bammeg.
Ha annyira akrsz rakott karfiolt, akkor search in google, azt csináld meg!
LOL.
Hihetetlen.
Én nem szoktam könyörögni valamiért, ha nagyon kell. Ha kell, akkor megcsinálom/megveszem.
Na erre modntam, hogy a széltől is óvva vagy. Abszolút nem vagy önállóságra szoktatva, pedig 24 évesen lassan már ideje lenne, hogy kicsit függetlenítsd magad tőlük.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- VR topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Windows 10
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az 30km ide, és itt nem volt semmi.