- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Semmi kriteriumnak nem feleltem meg, csak ugygondolom, hogy nagyreszem volt abban, hogy elerjuk hogy ujrainduljon az arckep request, /tudom, ennek nincsen latvanyos utvonala, mert ez moderatori korlevelekben es msn konferencia beszelgeteseken folyt.../ hat gondoltam ''meglepetem'' mar magam is egyel

-
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
tiv lenni moderátor.
Valakinek ötlete erre? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hsz szám.
Nézd meg itt: Bővebben: link -
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
A múmiát nem lehetett volna úgy megcsinálni mint én azt elterveztem és egy egyszerű avatar kellett. Ezt Yaye már tavaly megcsinálta nekem (ezúton szeretném neki megköszönni) és most Bash berakta (szintén köszönöm neki is).
Gambit!
Friss fotó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lord Zero!
Nem nem tanuvédelmi program.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
neked is köszönöm! a telszámra kicsit rosszul emlékeztem, 452-51-99 (azt tudtam hogy hasonlít a danubius számára, de annyira mégsem). ezt láttam a tévében is. bocs, ha lustának tűnök és nem kerestem magamtól, de kb egy éve kellett volna vmi amit szintén a tv-ben láttam, de akkor még egyik cégnek sem volt tisztességes honlapja. de most már van, nagyon helyes.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha vmi zsíros bizottsági posztért megy a harc akkor pedig ''last man standing'' vagy ''free for all''

node miért is jöttem:
meg tudná valaki mondani nekem annak a tv-shopos cégnek a telefonszámát amelyik a fogfehérítő cuccot forgalmazza. egyszer láttam délelött, de lusta voltam felírni, azóta meg hiába keresem. 451-x2-x2 vagy 452-x1-x1 volt ha jól emléxem, de ez sem biztos. előre is
-
Batman
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Uhh elbeszéltünk egymás mellet, mivel amelyik hsz-mra válaszoltál (és miutaén megnéztem a jelentést) én azt szürtem le hogy bash-t imádom..

ezért lettem kicsit mérges , ujra elolvasva mindent ,rájöttem roszra gondoltam, de amugy szerintem nem változtam meg .....
Amugy ha magmról van szó akkor még szép hogy önimádat rulez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
látod bevallom azt is ha tévedek....
-
Batman
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Az easy rider szerintem nem annyira durva fogalmazás, egy filmből idéztem...
Nálam is ott van a smile...
Amugy meg őszintén bevallom nem tudtam mit jelentett ez a szó utánanéztem és nem tetszett amit ott írtak róla.
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
mert alapbol csak az elso 10 talalatot mutatja
Bővebben: link
22. vagy -
Bencom
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
szorosan az aláírásodra:
(a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem)
a töritanárunk másfél órás beszámolót tartott ennek a mondatnak a jelentősségéről, mert ezt valami levélben fogták el, és érdekes volt, meg minden, csak mivel az órák 45 percesek, ezért még óra után is ott tartottminket, és lekéstem a buszomat
(mert hogy utolsó óra volt) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
hasadnak renduletlenul / legy hive o magyar
bolcsodtol kezdve sirodig, / ezt apold, ezt takard...
(na, ki tudja folytatni, esetleg megmondani mi ez?)
I_Am: pav? ammeg minek? vagy csak ugy?
szerk.: koszi, arra voltam kivancsi, hogy miert csinalod a pav-ot, de a valaszodbol kiderult
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ünnepnap, hogy beismerek valamit?
Mi a manó
én nem így ismerem magam
tiv83us: Túlragozod a dolgot. Én csak egy szimpla kérdést tettem fel, merre találjuk Batman hozzászólásait, tljesen laikusan kívácsi lettem rá.
Esmeint pl tudom hol lehetett sokat megtalálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Na ezt most magyarázd meg mire érted!

Loretot értem, Batmant nem annyira, de biztos oka volt , hogy PArci őt választotta, nem kételkedem a döntésében , csupán meglepett.
Nem , nem akarok mod lenni, mert akkor nem vehetnék részt a játékokon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Mondjuk egy hétre azért kipróbálnám
)
Sianis: Nem balhézom, csupán egy kérdést tettem fel, mert tényleg nem nagyon látom merre felé irogat. Pusztán kiváncsiság, szal senki ne magyarázzon se elé se mögé, se sehova semmilyen hátsó gondolatot.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
hallottad? volt valami csavo, egy MODERATOR, akit kivagtak a forumrol...raadasul o maga kerte a ban-t...kemeny mi?
p.s.: Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
hát ugye igyekeztem...

hosszas tervezőmunka és verejtékkel átitatott billentyűzet áll a mű mögött
(a felrobbant atomerőművet keresőknek üzenem, hogy: Bővebben: link
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Disney+
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Crypto Trade
- Robotporszívók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tényleg jó. Meg megérinteni a szembejövők visszapillantótükrét 
(MELLékesen megjegyzem 80%-ra találtam bele
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)