- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
Aktív témák
-
Bash
őstag
New York-kal nem volt semmi gond, csak éppen nagyon hiányzott valaki, akit elvihettem volna magammal. Szeretem a filmeket is, de moziban is akkor voltam utoljára.

tildy!
Gyerekkoromban 5-6 egymást követő évben egy-egy hetet ott nyaraltam, akkor lehetett fürödni. Van kemping is, ha a sátrat favorizálod, vannak faházak is a közelben. -
anaqer
veterán
Hát nem gondolom én sem hogy ha a papír a kezemben van rögtön tudok is majd mit kezdeni vele (az egyértelmű felhasználási területeken kívül...), de így meg aztán végképp nagy spílernek kellene lenni valamilyen területen (+ ugye a hétmérföldes protekció) ahhoz hogy bármi komolyabb összeget besöpörj... mindegy, amíg a netre / italra valót meg tudom keresni addig siránkozzon a fene.

-
Grafiqs
őstag
És ez elég újonc oltó: Bővebben: link?

erdeya: Persze dobd fel a filmet, legalább egy kicsit feldobja a napom.
-
VladimirR
nagyúr
ha raersz nezz mar be a topicomba, mondhatnal par szot az sql-rol
elore is koszi
(gugli talal par gef2 gtx-et, de csak 100 db kodul, szoval az akarmi is lehet)
Gambit: igerem tobb nem lesz, csak kotekedtem kicsit - btw milyen szobeli? nyelvvizsga? milyen szint? vagy egyeb vizsga? (nem szukseges valaszolni, csak ha nem zaklat fel nagyon (elnezest))
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
az csak egy dolog, hogy unalmas, de nekem sajnos 22 evesen, mar 4-5 eve szar mindket terdem, ami a sok kulpungolastol idonkent elkezd fajni
szerencsere annyit nem vezetek, hogy problemam legyen belole, de pl mikor tanultam (kuplungcsuszatatas gyakorlasa rutinon) akkor volt, hogy nehezemre esett kikaszalodni a kocsibol -
VladimirR
nagyúr
visszavalt, csak lassabban - foleg a regebbiek
ennek ellenere en is szeretem az automata, foleg pesten lehet jo dugoban, hogy nem kell lapatolni az ures-egye-kettes kozott (marha van egyaltalan ido kettest tenni)
a pesti kozlekedes nekem meg kifejezetten tetszett - en miskolcon tanultam, s mikor eloszor voltam pesten igencsak meglepodtam, valahogy igy:
ez tenyleg beenged? de komolyan? de tenyleg beenged? (miskolcon es a keleti regioban ugyanis ez nem divat, mig pesten eleg jo arannyal engednek be)
a tomeg engem kulonosebben nem zavart -
Sianis
addikt
Egyenlőre elég régóta szünetel az egyedi avatarok osztása. Gondolom, hogy ősem őstag rangból került fel, élt vele mikor addikt lett, kapott saját avatart, majd felkérték. Ez ilyen egyszerű, bár ezen sztem sem kell viázni, ha akarja elmondja, ha nem hát akkor meg urban legend lesz, így jobban jár!

-
Sianis
addikt
Gondolom azért, hogy ne legyen vita tárgya az, hogy nem aktív user, vagy akármi, és mégis saját avatarja van. Tudom, tudom ez nem elég indok, de ha az ember nem akar konfliktust maga mellett, akkor próbál a lehető legjobban alkalmazkodni a többiekhez. A többiek is csak korlátok között választhatnak, gondolom ő is ezért váltott. Amúgy meg szerintem még benne van a menüjében neki, csak éppen már leváltott róla.
-
PapaMaci
őstag
Valahol irta. nem emlékszem, hogy hol, de nagyon kiakadt,és visszafokoztatta magát sima júzernek.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Ejj de mekkora ötlet!

Egyébként én Parci helyében a MOD-oknak is csinálnék egy számlálót:
topic zárás: 1 pont
topic átnevezés: 0,5 pont
hsz törlés: 0,001 pont
belerondítás más hsz-aiba: -200 pont
ban (újonc): 3 pont
ban (tag): 10 pont
ban (őstag): 37 pont
ban (PH! addikt): 72 pont
ban (MODERÁTOR): 400 pont
ban (HÁZIGAZDA): 999 pont
ban (Parci): 3 pont
Ez alapján teljesen ''korrekten'' meg lehetne ítélni a MOD-ok hasznosságát.
-
Integra
titán
na, nem kis derbi volt megtudni az infot.
axelero szerint nem lehet adsl.
mondja talán kábel. na ez se lehet mert upc van kábelben a környéken, de ezt is csak úgy tudta megmondani, hogy megnézte a környéken a visszautasításokat.
fasza. ott a ház mellett a következő társasház előtte meg az upc betonlap, hogy bizony a járda alatt van upc kábel lefektetve.. de az már az iroda elé nem jöhet.
adsl meg nem lehet.
király!
ezek után bunkó voltam és kierőszakoskodtam, hogy de telefonáljanak át a matávhoz mert tökön szúrom magam ha ezt is nekem kell megcsinálnom. tartom 10 percet a telefont (még jó hogy, van 1234) aztán kinyőgi hogy a matáv szerelők szerint mégis csak lehet adsl.
hurrá!
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)