- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Első kérdésedre a válaszom: itt élek. És asszem ezzel a második kérdésedet is kilőttem.
A 9 és 7 évetekkel pedig nem szeretnék versenyezni.
Egyébként most kicsit visszaemlékezve eszembe jutott egy jó nyaralásom. 2003 májusában voltam 3 napot Cocoa Beach-en. Rengeteg új dolgot láttam, többek közt voltam a Kennedy Space Center-ben is, illetve a világ legnagyobb luxus kaszinóhajóján, a Sterling-en. Olyan sűrű volt a programom, hogy az Atlanti-óceánban is csak éjfél után volt időm megmártózni.
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Én amióta itt dolgozom (2 év 2 hónap), azóta összesen egyszer voltam vakáción. Ez tavaly július 3-8-ig volt, amiből két nap hétvége volt, tehát csak 3 nap szabadnapot kértem. New York-ban töltöttem az 5 napot, de megfogadtam, hogy egyedül sehová nem megyek még egyszer.
Ezen kívül heti átlag 5-6 nap, napi 9-12 óra, esetenként még ennél is több munka. -
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Tőlünk kb. 300 km-re van a szem, ahol egyébként teljes szélcsend és nyugalom van. ''Szem''-nek hívják a közepén azt a kis karikát, ami akár többtíz km széles is lehet. Nálunk ''csak'' tropical storm erejű szelek fújdogálnak, de ahogy mondtam meg-megrezegnek az ablakok.
tiv83us!
Ivan 120 mph-val ért partot tavaly, ennél a 145 mph nem csak kicsit rosszabb, hanem sokkal. A károk exponenciálisan növekednek a szélsebesség növekedésével.
MOD: ezt a képet most találtam: Bővebben: link. Amit látsz az nem felhő, hanem ahogy a hullámok partot érnek! -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Jol nezed, kb ahogy most mutattak pont nalunk fog elhalni, szoval egy kis ozonvizre mi is szamitunk ismet /ez mar megszokott
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...
Es most mondtak, hogy nagy valoszinuseggel meg fel fog erosodni az este folyaman 5-os kategoriara /ami a legnagyobb/ szoval nem lesz piskota az tuti... -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Termeszetesen nyomonkovetik muholdrol, sot itt ha erdekel Te is nyomon kovetheted
Bővebben: link, viszont kiszamithatatlanul mozog egy ilyen bestia. Egyebkent mar tobb mint 1,2 millio embert evakualtak.
Most nezem az elo kozvetitest az MSNBC-n, egyre huzodik nyugatabbra es 145 mp/h -es (kb 230km/ora) sebesseggel suhan a partok fele.
PeterkeT; hat azert innen olyan tul bekesnek nem tunt a dolog, sokan meghaltak akkor is, sokan hon nelkul maradtak. Meg ide hozzank ket allammal feljebb es feljott egy adag belole, ket napig itt is megallt az elet, nemtudtunk hazamenni munkahelyrol ezert ott kaptunk szallast. Aram nelkul voltunk 2 napig, szoval azert eleg kellemetlen volt
Betsy; ne nevettess mar azzal az idetlen pelenkas botmannel, mert a fejedrehuzom a pelust![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Igen, bekerültek a biztonssági kosarukba...

Sajnos igaz az, hogy nemigen van mit kezdeni, de tavaly is viszonlyag békésen elvonult a dolog, nem? Úgy értem ha nem nézzükk azt a pár napot, amíg megállt az élet. Azt hiszem, aki nagyobbat szívott, azok a kis karibi szigetek voltak, amik az útjába kerültek...
p -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Evakualnak ezerrel, tobbet nemtudnak tenni...Erre sajnos nem nagyon lehet felkeszulni, egy ilyen ereju hurrikan visz mindent magaval...
PeterkeT:Ha meg ''csak'' tornado lenne, majdhogynem a kutyat nem erdekelne
![[kép] [kép]](http://image.weather.com/interact/photogallery/pics/9/1010179808.1120834445.jpg)
Egyebkent ma ejjel eri el a partokat, majdnem max eroseggel... -
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Íme a tegnapi ilyenkori hőtérkép:
Bővebben: link
ZaLa RuLeZ!!!
anaqer: az 1984-ből naon jó kis filmet készítettek. Szmájlit nem teszek, mert nem tudom eldönteni, hoogy sírós legyen vagy nevetős.
szerk2: Arnold2 kolléga már lehet, hogy az equilibriumban látott módon kezeli a könyveket? Amúgy mindennel együtt kellemes kis B-movie eklektikus forrásanyaggal és pár eredeti ötlettel. Nem véletlenül nem sikerfilm, de bármikor visszanézhető.
p
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Még véletlenül sem így néz ki.
De ami a linken van, az sokkal jobban néz ki, és mint látható megfelelő használati utasítás is van hozzá. Ennek megfelelően az ára 7700 forint és nincs rá TB támogatás.
Az enyém olcsó volt és szar, ennek megfefelően 85%-ot fizet az állam. FÁKK!
Jeges: Egyetértek!!! -
erdeya
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Szerintem megállapíthatjuk, hogy jó , ha vannak jó szüleink.
Ha úgy bánnak a gyerekkel, mint egy darab ronggyal, akkor inkább ne is legyenek.
Tudna itt pár ember mesélni... (Mesélt is már más topicban..)
(Mielőtt félreértenétek: csak arra gontdoltam, hogy ilyen ember inkább ne szüljön gyereket)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ezért bírom apámat. Mondjuk idő kellett hozzá, de már kezd rájönni, hoyg majd szólok, ha segítség kell. ÉS akkor segít is, nem kicsit

Imádom a faterom, baromi jó fej.
Bár azóta ilyen jó a viszony, mióta nem lakom otthon. Anyukám már jobban bele akarna szólni az életembe, de már ő is kezd letenni róla, csak lassabban. -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
PErsze.. Segíteni.. Sokszor inkább önös érdekekiket a gyerekeikre kiterjeszteni. (Nem saját példa: Ha a fene fenét eszik is, orvost faragok belőled, stb...)
Midnegy. Sok rossz példát tudnék sorolni, olyat is, ahol a gyerek lehet jobban járt volna, ha meg sem születik az adott családba.
Én ebben a szülő csak segíteni akar a gyerekének dologban nem hiszek. Már csak azért is, mert szerintem nem a szülő akaratának gyerekre erőltetése (sem a viszont) lenne az igazi segítség.
rii: ha elmondod hogyan szereted,(erősen-kevésbé erősen) megfőzöm én neked szívesen.
Ugyebár midnenki másképp szokta meg a pörkölt izét
Egyébként csak a lustaságból feladni egy kicsit, máris van fincsi kaja
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
ladybug
üzenetére
111 HSZ 3 NAP ALATT??

Jó arány,ügyes vagy
,amúgy meg ismétlem önmagamat :
Bővebben: link
Persze csak akkor ér,ha a feltevésem helyes,és valóban hogy lány vagy !!
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- LEGO klub
- Windows XP
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)