- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szivesen megvitatnam Veled ezt a temat, csak mar tul keso /koran/ van, es mar alig latok ki a fejembol. Csak annyit szeretnek irni eloljaroban, hogy
1. ilyet senki nem csinal, semelyik allam kormanya. /Lehet az Kuba, Eszak-Korea, Oroszorszag...stb./
2.Az felhozott ervek nagyon gyengek /pl. miert csak 1/4-ig volt tele a gep...latszik hogy eleteben nem jart meg osszel Amerikaban aki ezt irta. En havonta legalabb egyszer repulok es volt mar ugy, hogy szezonon kivul (azaz szeptember-marcius)kb 10-en ultunk egy 180 ferohelyes gepen, szoval ilyen ervekkel nem lehet alatamasztani semmit, de ez csak egy pelda volt a sok kozul.
3.Ebbol az irasbol siman arad az elfogultsag.
Mindegy regen olvastam mar ezt a fikciot es tenyleg almos vagyok, de valamikor szivesen megvitatom barkivel ezt a temat. Mindezektol fuggetlenul nem vagyok en sem a ''mindentudo'', es nem elkepzelhetetlen, hogy a kormany keze is benne volt de ezt nem tartom valoszinunek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest