Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a jó, hogy ezeket a sz
rokat ha csak tehetem elkerülöm, és nem divatból, mert én vagyok a nagy valaki, hogy én nem megyek a tömeg után, nem nézek tévét. Nem. Fizikailag fáj. -
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az nagyobb baj hogy röhög rajta, ő is meg az a homofób k
csög Hajós is. A sok primitív fatuskó meg nézi aztán egész nap az a beszédtéma. Az em,berek nem ennyire hülyék, ne tessék már ezt elhitetni velem. -
Esmein
nagyúr
Nem bírom !
Elegem van a kib
szott tévéből. Épp csak az előzetesét tudtam elfogni a benne leszek a tévében c. lósz
rnak, de a sikongatós bőgőroham kapott el hirtelen. LILU a képernyőn. Nem elég, hogy azt a h
lye p
csát főműsoridőben a kamera elé engedik még viccet is mesél. RÖHÖG A SAJÁT POÉNJAIN !!!
Kész. Adjatok egy puskát. Kinyírok valakit. -
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah én nyalok ez jó

-
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én az alvás részre céloztam. Kérdezted, hogy most keltem-e, miközben #2375-ben világosan leírtam, hogy 7-kor keltem, ma reggel beletettem 130 mérföldet a kocsiba már. Nem mindenki olyan hétalvó, mint egyesek.
-
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ide nem illik beköszönni....már megmondták egy párszor

-
(Kolombusz)
veterán
Jó estét mindenkinek!!!!!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Természetesen elolvastam a HSZ-dat,amennyiben a 2375.-re gondolsz,de nem vágtam elsőre hogy te totál más időzónában vagy,ugyanis pont te írtad nekem a 2314-ben hogy épp akkor raktad magadat vízszintbe
,majd Apika a volt kedvesedet megemlítette.Gondolom az előbbi választ neki küldted.Namármost ebből bátorkodtam feltételezni azt hogy letargiába zuhantál,ezért írtam a 2379-et! Amúgy yól megfogalmaztam,nem?
Remélem nincs harag,respect ! 
-
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem bántottál meg, csak azt nem értem, hogy lehet válaszolni egy hozzászólásra úgy, hogy el sem olvastad.

-
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Elolvastad egyáltalán a hozzászólásom? Mert nem úgy tűnik.
-
Vangelis
félisten
Hát senki nem játszik, sehol semi válasz
, itt álok és várok. -
Vangelis
félisten
Játszott mostanában valaki a heroes 4 el?
-
Gh0sT
addikt
Szeretnék topicot nyitni az alábbi filmeknek:
- Good Will Hunting
- Life Of Bryan
- A Beautiful Mind
- Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
- K-Pax
Lehet???
Csak azért, mert már a Körnek is van. Most láttam. És szerintem ezek sokkal jobb filmek. És különben is meg tudom ítélni és nincs topicnyitási kényszerem sem. Megaztán a Kedvenc filmjeink topicba sem férnének bele, mert ezek annyira ultramegabrutál filmek.
Vááááááááááá....
-
Esmein
nagyúr
Én meg ha minden igaz, jövő héttől ECDL-es laller leszek. Adatbázisból voltam vizsgázni, csak ki kellett javítanom a tanár hibáját, szal remélem meglesz

-
Slayer Valor
őstag
örvendek, jövő héten jönnek a dogák, s nem tanultam semmit
Na, még van időm bőven
-
Sianis
addikt
Na. túl vagyok a hét utolsó zh-ján. Gyakorlatilag semmi kedvem semmihez sem...
Amúgy lehet, hogy jó lett... -
MarKoo
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Már sokat aludtam azóta, de semmivel sem jobb. Néha rámjön, csak most még sokkal több probléma, amit viszont már nem bírtam.

-
MarKoo
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ha ilyen problémám lenne, akkor ennyire nem lennék kiborulva. De kezdek lehiggadni, csak sajna még mindig ugyanazt gondolom.

-
Szőrös
veterán
asszem be kéne applikálni motorba ignore opciót. beírnám , hogy knek a hsz-ét nem akarom látni és jó lenne.
-
MarKoo
addikt
Sikerült sajnos életem második legszarabb napját megélnem. Vagy legszarabb hét? Össze dőlt minden egy pillanat alatt, mint egy kártyavár. Mondjuk már több mint egy éve minden más, de most az összes álmom, elképzelésem oda lett. Annyira unom, ezt az igazságtalan életet, hogy mindig én vagyok a boxzsák. Azt hiszem ha másnak van problémája tudok neki, ''jókat'' mondani, de magamon nem tudok segíteni.... Talán már nincs is értelme....? Félre ne értsétek, nem kezelni nem tudom ezeket a helyzeteket, csak most tényleg minden annyira összejött és nem is olyan jó abban a tudatban élni egész évben át, hogy valaki...... a kezeid között.
Biztos lesz olyan aki azt gondolja, hogy hiszti, de nem tud érdekelni. Ennél sz@rabb kedvem már nem is lehet úgyhogy rugjon belém aki akar. -
Dilikutya
félisten
Mindenki érti, miről van szó, akkor nem értem mi a probléma

-
aesir
veterán
DV-avit mpeg-be tömöríteni lehet.
A digitalizálás folyamán, vagy analóg jelforrást alakítasz valamilyen digitális formátumba, vagy digitális streamet (digit beta) rögzítesz kötött formába a megfelelő bitrate-el. Szerkesztéshez a tömörítetlen avi, vagy az I-frame avi a megfelelő, készre készítéshez pedig DVD esetén hangsávokkal együtt a maximum 9.81 Mb/sec bitrate-ű mpeg2. -
mbit
tag
láttátok már ezt a topicot?
elég régi, de a mai 15 évesek szóhasználatával élve: gigalol!
''DV digitalizálási gond Firewire kártáyval''
hát nem csodálom, hogy gond, hisz nem is lehet digitalizálni semmit vele.
főleg nem dv-t! minek?
Ekkora lámacímet! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Ez a SanAndreas ez dehülye

Tegnap 9800xt-t akart venni idióta kérdésekkel traktált mindenkit a totyikban, aztán mikor öten elmagyaráztuk, hogy a 6600gt sokkal jobb ár/érték arányban akkor sem hitte el. Most meg beleoffol az egyik hírhez tartozó topikba, hogy Számtek órán van és kapott egy ötöst. Hátbakker
-
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Ezkész

#2331: Pont tegnap linkeltem egy oldallal ezelőtt, de hajrá megint.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem tudtam, hogy pont 270 nap utan lesz vki ostag

Es mennyi nap a kovetkezo fokozat?
Jah, kisgyerekeknek szoktak ugyis mondani, hogy ''sleep tight /vagy night-night
/ don't let the bed bugs bite
'' -
Loretto
veterán
Hüpp mondom ban lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
már kezd tele lenni a tököm vele, csak vhogy a fülformám miatt tartom még vissza magam...
Speed...: hála isten mh-t kibekkeltem
javitsam?Szóljám. Csak igy rövidebb 
Bővebben: link
Bocsi de az a vicc nagyon bejött, gondoltam linkelem
[Szerkesztve] -
-
Loretto
veterán
Lemaradt smyli..
Amugy gumizva van összefele, de lehet hogy hamarosan nem lesz rá szükség, csak nehezen határozom el magam hogy levágassam, ill. milyenre + nehéz lenne megbarátkoznom az új ''fejjel''..... 
Majd lehet kikérem 1-2 ismerős tanácsát, na meg az itteni arcokat...
[Szerkesztve] -
Apika
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Azt hittem eszébe jutott a volt kedvese...
-
Esmein
nagyúr
''...a gyakorlatban a pc tapok jo reszenel a pcf funkciot a ra ragasztott matrica latja el...''
És nem az elgépelésre gondoltam
-
tiv83us
veterán
Nekem is altalaban a szokasos muszak 3-12, de megint kevesen vannak a szallodaban, ugyhogy aszontak eleg bemennem 4-re. Mit csinalsz Te 4 ora mulva, olyan koran?

En is mennek mar aludni, de nemtudom abbahagyni a SC: Chaos Theory-t, most is csak azert leptem ki, mert televan buggal ugye, es a hang elkezdett csikorogni
Jo8 amugy.
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
''Have a good night.'' Vagy ha kozelebb alo szemelynek mondod akkor ''Sleep tight''.
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Halvany fogalmam sincs, csak ma mondta valaki asszem az USA topikban

Lehet mondjuk ma v. tegnap ota?
-
DragonR+
aktív tag
Figyeltétek a mai dátumot?

05/05/05
Minden irányból.
![[kép] [kép]](http://dragonrplusz.uw.hu/smiley/00025.gif)
-
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Amikor még volt kinek mondanom, akkor ''Sweet dreams!''-t mondtam. (Bash szemei könnybe fulladnak, lábai kiegyenesednek, egér a töltőre, monitor standby-ba, néhány lépés az ágyig, és a következő pillanatban már vízszintesben van.)
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Sima estit /du 4-12/.
nalam meg most van ejjel 2:49
na megyek vissza Splinter Cellezni, nagyon ott van ez a 3. resz!
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
jeges, Integra!
E-mail-címéhez hasonló beszólással ''ékesítette'' a topic-ot. Töröltem, kivágtam. Korábban df (Bővebben: link) néven művelte ugyanezt.
-
Szőrös
veterán
egyébként ez a hír : SMS-ben érkezik a sertés ára csak nekem nem jön be vagy nektek sem ?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak itt ertesülök a borzalmakrol...
rokat ha csak tehetem elkerülöm, és nem divatból, mert én vagyok a nagy valaki, hogy én nem megyek a tömeg után, nem nézek tévét. Nem. Fizikailag fáj.

Úristen !!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azér mindig lehet olyat hallani,amiről angolórán soha egy büdös szó se esett,ezt a sleep tight-et nem hallottam még !