- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Azt hiszem, Pupákra mindannyian élénken emlékezünk

Először is rögtön megjegyezném, hogy aláírást módosítani moderátor már akkor sem tudott. Másra mutogatás letudva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másodszor, ''volt nekem egy második nickem is'' - nézd, én mindentől függetlenül elég könnyen el tudom képzelni hogy ez vörös posztó legyen mások szemében. Megvert volna tán téged valaki amiért Pupák pártját fogtad?
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)
A Te aláírásodról sajnos nem tudok semmit, Parciról meg duplán nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit írt volna - ha meg mégis, akkor lehet hogy ennél azért bonyolultabb volt a helyzet... szóval ki van zárva, mert eztet én nem tudhatom.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hálózati / IP kamera
- XMLTV EPG letöltő progi
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)