Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Garmin topik
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Azt hiszem, Pupákra mindannyian élénken emlékezünk

Először is rögtön megjegyezném, hogy aláírást módosítani moderátor már akkor sem tudott. Másra mutogatás letudva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másodszor, ''volt nekem egy második nickem is'' - nézd, én mindentől függetlenül elég könnyen el tudom képzelni hogy ez vörös posztó legyen mások szemében. Megvert volna tán téged valaki amiért Pupák pártját fogtad?
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)
A Te aláírásodról sajnos nem tudok semmit, Parciról meg duplán nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit írt volna - ha meg mégis, akkor lehet hogy ennél azért bonyolultabb volt a helyzet... szóval ki van zárva, mert eztet én nem tudhatom.
Aktív témák
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ideapad 330-15ICH 15.6" FHD i5-8300H GTX 1050 12GB 250GB NVMe +1TB HDD magyar bill gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)