- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Anaqer!
és mindenki másnak, akit érdekel
Történt még elég régen, lehet, hogy nem is voltál még akkor aktív tagja a fórumnak, de azoknak, akik ezt most olvassák, biztos, hogy javarésze nem volt az....
Szóval ha emléxetek még Pupákra, akkor talán ismerős lehet a dolog. Pupák ugyanis nyitott egy eszement hangvételű topicot, mert valaki belebarmolt az aláírásába, kérdés nélkül. Egyrész, akkor még nem volt divat csak úgy aláírásokat rövidíteni figyelmeztetés nélkül, ezért aki ezt megtette, hibázott. Másrészt Pupák igen mocskos móson fejezte ki gondolatait. Summa summarum, banolták.
Volt nekem egy második nickem is, mivel jobbnak láttam, ha egyes általam elmondott dolgokat azok az emberek, akik személyesen ismernek, nem kötnek hozzám. Épp azzal a nickkel voltam bejelentkezve Pupák topicjába, és kb. 5 hozzászólást engedtem el. Egy részük kérdés, más részük kérés - hogy ugyan má adjanak még egy esélyt ennek a szerencsétlen Pupáknak.
Ehhez hozzátartozott az is, hogy az én (egyébként 1 soros, és tökéletesen alapszabály-kompatibilis) aláírásomba is beleírt egy házigazda. Azonnal jelszót váltottam (hátha mégse házigazda szórakozott, hanem vki kitalálta a jelszavamat) , majd szóltam, hogy ezt nem kéne. A válasz újabb aláírás-átírás képében ért utol. Még ezt is európai módon reagáltam le, viszont továbbra is próbáltam Pupáknak kérni egy esélyt.
Ekkor jelent meg Parci és - tippen szerint kb. a hozzászólások 10%-ának elolvasása után (ha elolvata volna az egészet nem bannolt volna) - bannolt egy pár tagot. Köztük engem is. Ezekután írtam neki levelet, leírva, hogy mi is történt, és hogy szerintem igazságtalan volt, és találni kellene valami megoldást. Erre kb. annyi volt a válasza, hogy a megoldást keressem meg egyedül. (kvázi le vagyok szarva)
Tanulság: a házigazda és a moderátor is ember, így ő is tévedhet, és néha még a hibáját se ismeri be...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Új Dobozos MSI Prestige A16 AI+ 16" -40% AMD Ryzen AI 9 365 32/1TB Radeon 880 QHD+ 165Hz
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-13500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest