- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Aham, akkor te rutinosan összegyűjtötted magadnak a linkeket, hogy ne kelljen keresgetned. Nem is rossz gondolat!
A szülői annyira kiráyl volt :D Mondom a 40 fős terembe voltunk vagy 90-en. Mi megkaptuk az utolsó két padot, az egyik sarokba. Na mi oda szépen beültünk egy páran, ahova fértünk (kisebb gruppensexre hasonlított, olyan pózba ültünk meg feküdtünk ott). Kajáról gondoskodtam (vittem fornettit, meg a ''hagyománynak'' megfelelően popcornt ;] ), szal gond nem volt :D
Az volt a durva, mikor szólították fel a gyerekek szülőit, és mondta a gyerek, hogy ''nincs itt''. meg úgy maga az egész.
Köbö 1 óra múlva a szülők kishíján szülői K1-et rendeztek. Mi meg mondtuk a hülyeséget a végén, mert már tényleg semmi értelme nem volt (ofex csak nyomta a magáét, pölö hogy menjünk dolgozni, hogy segítsünk a szülőknek... ) Szal jó szar volt az egész, de a buli miatt megérte elmenni.
De gondold bele, mekkora nagy fíling volt, mikor elkezdi kiosztani a számvitel dogákat :D És közben mindenki röhög ezerrel :DDD
Bár lehet, hogy azért volt király, mert most találkoztam igazán elősször az osztállyal ebben az évfolyamba. Ez volt az első szülői, amikor nem úgy jött haza anyám, hogy a baltát beleállította a fejembe :DDD És még ott is lehettem ezen :D
Kár, hogy az uccsó mamás-babás szülői volt. Mennék még többre is. Nem baj, majd elintézem, hogy járhassak szülőire pár év mulva ;]
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest