- Poco M8 5G - majd megveszed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Aham, akkor te rutinosan összegyűjtötted magadnak a linkeket, hogy ne kelljen keresgetned. Nem is rossz gondolat!
A szülői annyira kiráyl volt :D Mondom a 40 fős terembe voltunk vagy 90-en. Mi megkaptuk az utolsó két padot, az egyik sarokba. Na mi oda szépen beültünk egy páran, ahova fértünk (kisebb gruppensexre hasonlított, olyan pózba ültünk meg feküdtünk ott). Kajáról gondoskodtam (vittem fornettit, meg a ''hagyománynak'' megfelelően popcornt ;] ), szal gond nem volt :D
Az volt a durva, mikor szólították fel a gyerekek szülőit, és mondta a gyerek, hogy ''nincs itt''. meg úgy maga az egész.
Köbö 1 óra múlva a szülők kishíján szülői K1-et rendeztek. Mi meg mondtuk a hülyeséget a végén, mert már tényleg semmi értelme nem volt (ofex csak nyomta a magáét, pölö hogy menjünk dolgozni, hogy segítsünk a szülőknek... ) Szal jó szar volt az egész, de a buli miatt megérte elmenni.
De gondold bele, mekkora nagy fíling volt, mikor elkezdi kiosztani a számvitel dogákat :D És közben mindenki röhög ezerrel :DDD
Bár lehet, hogy azért volt király, mert most találkoztam igazán elősször az osztállyal ebben az évfolyamba. Ez volt az első szülői, amikor nem úgy jött haza anyám, hogy a baltát beleállította a fejembe :DDD És még ott is lehettem ezen :D
Kár, hogy az uccsó mamás-babás szülői volt. Mennék még többre is. Nem baj, majd elintézem, hogy járhassak szülőire pár év mulva ;]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Alkoholista nevelde
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest