- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Panther
üzenetére
nah épicccsé csonakot....
amugy tényleg jó ötlet....:DDD szvsz tüz állot köll venni mert a görögtüztöl L olvad... de ugy király
szerintem legyen 1 réteg vékony usblemez erre rá 1 adag hungarocel aztán hongarocell csikok ... aztán megint 1 adag telibe de itt már vigyázz... 1 lépésállo 2 tüz állo legyen:DDD -
lesaux
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nyáron kb. ennyi a fogyasztás.
Felhívtam egy sofőr ismerősömet, hogy 95K-t tankoltam a kocsiba, azt mondta, hogy azonnal szívassuk ki, mert tönkreteszi a motort. Elvittem egy szerelőhöz, az meg azt mondta, hogy ha nem fulladt le azonnal a motor, akkor valszeg nem lesz semmi baja. Hát inkább neki hittem, ez olcsóbb megoldás. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Én meg elszalasztottam életem nagy lehetőségét, gázüzemű Rapid 250k-ért... elvitték az orrom elől, nagy fasz vagyok ,az az igazság, túl sokat gondolkodtam. :(
Warbival egy lityó benzin most 9 kilóméterre elég kb, be sem merek gondolni, hogy azzal a Skodával kb harmadannyi pénzért autókáznék. :o -
-
-
PeliScan
addikt
Még nem nagyon tudom elképzelni azt az extra szolgáltatást, amivel rá tudna erre venni. :DDD
Loretto... hh? Borostás lesz, ez eddig világos, hacsak nem csinálom hetente min. A borosta pedig, ha csak az első héten, de szúr nagyon. Ezt összeillesztve nem értem, h miért ne tenné..?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest