Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
-
Cathfaern
nagyúr
Nem akarok vitatkozni, de palack nélkül cs*szh*ted a mellényedet és a polipodat is :D Btw. azt gondoltam, hogy szhelyi klub nem jó neked, de azt kérdezted, hogy hol tanultam :P
A ''sok macera''-val nem foglalkozz. Csak én vagyok egy lusta dög (ugyebár kezdődig az egész azzal, hogy le kell jutni a tengerig...:D) -
Cathfaern
nagyúr
Sorry, itt vagyok :) Akartam válaszolni, rá is nyomtam a válasz gombra (még tegnap), de megírni már elfelejtettem :B Tehát:
Én itt Szombathelyen tanultam (local búvárklubban). Én csupán a kezdő szintig vittem, de ennek az az oka, hogy nem fogott meg a dolog. Illetve megfogott, de az élmény/macera arányt túl rossznak találtam :D (valszeg az a gond, hogy egyszer sem voltam tengerben palackkal). A felszerelésből szerintem csak a búvármaszk/pipát és a békatalpat érdemes megvenni (kezdésnek). A többi jóval drágább, meg azt mindenhol lehet bérelni. Valszeg amiket felsoroltam azokat is, de egyrészt azokat tudod használni palack nélküli búvárkodáshoz is, másrészt nagyon nem mindegy, hogy pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra, vagy hogy a békatalp feltöri-e a lábad vagy sem...a mellény/palack esetében ilyen tényezőkkel nem nagyon kell számolni, szvsz.
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla. -
divot
veterán
Áldozat: Gyurcsók úr, nem tudom mozgatni a karomat.
Gyurcsók: Na és most?
Á: Most már jobb.
Gy: Mozgassa.
Á: Da akkor nagyon zsibbad.
Gy: Nem baj, mozgassa. Na, mozog?
Á: Kicsit.
Gy. Azért az fejlődés, nem?
Á: De.
Gy: És a zsibbadás? Szűnik.
Á: Kicsit.
Gy: Mennyire?
Á: 40%
Klassz. :D -
Bash
őstag
Tervben X800 XT van. Lényegében ezért is fog elhúzódni a dolog még vagy 3-4 hónapig, mert nem nagyon lehet kapni. :)
Most jelenleg egy Speed-link SL-6465 keyboard után kutakodok, de még nagyon új, és nem lehet kapni nálunk: [L]http://speedlink.de/index.php?lang=en[/L]
Ha valaki tud egy helyet esetleg ezen kívül: [L]http://www.fairtronic.de/[/L] az kérem ne titkolja.
És PeliScan topic-ját még mindig keresem. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest