- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
Állítólag véna tágulásom van, az orrsövényben, más meg aszonta, hogy ez tipikus problem(nem orvos) a meleg miatt van:(
Az orvos viszont még pluszba monta(:DDD), hogy nem akarja kiégetni, mert sz@rok a műszerek, meg a köv gyengébb ponton fog vérezni, és az lehet az agyam lesz:O -
Matr x
aktív tag
Oke, értem...
A hiteligénylésünket már nem is tudom hányszor mondták, hogy nem jó, mindig valami új dolgot találnak rossznak...
Most olyan telefonszámlát kérnek, amit úgy küldenek ki, amin rajta van, hogy nincs hátralék, mert volt valamilyen másik, de az nem jó... hülyék mind...
Mod:
Integra, igen.
A vállalkozóktól olyat kérnek. De az ügyintéző asse tudja, hogy van EVA meg hogy mit is takar... fater igazolását visszadobta, mert egy másik csávónak, aki nem evás, nem olyan volt az igazolása...
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nemtom, nekem az első kép láttán ([L]http://prohardver.hu/html/vga/nv40_vs_r420_2/d3picz/1ati.jpg[/L]) rögtön az az oszlop tűnt fel szemben, hogy még mindig nulla-vastagságú lemezekből van összerakva az oldala. Ugyanolyan ''gagyi'' mint régen.
MOD: Ja, és még ugyanehhez: hol ott az élsimítás? Full recés...
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Tkp. egy felsorolás lett volna, de átvágtam a gordiuszi csomót, egyszerűen kihagytam a jllemzők közül:) (Ráadásul az is gond, hogy nem állíthatom egy új termékről, hogy nem tartós, vagyis feltételes módban kellett volna beszélnem erről a tulajdonságáról.)
köszi a brainstormingot (:DD)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Remélem is,nem szeretném hogy ez legyen a leghangosabb a gépben..
A voodoo5 passzív hűtésű,a NB-en még borda sincs(eredeti Intel lap,gondolom ha kellett volna akkor raknak rá),a procin intel hűtő van,azoknak nem szokott hangja lenni,vinyó samsung lesz,egyedül a táp zaja a kérdéses.ezért kéne low-ra tekerhető tápventi. -
-
_Volkovy_
nagyúr
Ezt a dumát''nem pazaroltam el egy tuti kívánságomat egy charterre'':DD
Itt mindenki csillaghullás-addikt?
Anyám is tökre be van már parázva,hogy mi lesz ha nem látjuk a csillagokat?Elmondtam neki h kurvára nem érdekel a légkörbe belépő űrszemét elégése,és ezzel be is fejeztem a társalgást.
[Szerkesztve] -
''Nálunk ~5ezer euro/év már a legmagasabb, 38%-os sávba esik.''
-------------
igen, de nem a teljes jövedelem.
ezt ne hagyjuk ki. nálunk olyan sávos adórendszer van, ami szerint a 650.000 alatti rész 20%-a, a 650.000 és a 1.300.000 közötti rész 30 %-a, és az e fölé eső rész 38 %-a az adó. ezért arányaiban csak extrém nagy keresetnél éri el a teljes terhelés a max. kulcsot. az már más kérdés, hogy ehhez még hozzájön a tb-járulék a maga 12-14%-ával, de ez van.
Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest