Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nyáron kb. ennyi a fogyasztás.
Felhívtam egy sofőr ismerősömet, hogy 95K-t tankoltam a kocsiba, azt mondta, hogy azonnal szívassuk ki, mert tönkreteszi a motort. Elvittem egy szerelőhöz, az meg azt mondta, hogy ha nem fulladt le azonnal a motor, akkor valszeg nem lesz semmi baja. Hát inkább neki hittem, ez olcsóbb megoldás. :) -
lesaux
veterán
Múltkor teletankoltam a kocsit 95-ös helyett 95K-val. :Y
Semmi baja nem lett szerencsére, ment, mint a golyó. -
lesaux
veterán
Bash: fúj a szél odaát? Megvagytok?
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem tudom, milyen. A procihoz adták (2600+). Bekapcsoláskor, a BIOS-ban 47-50 fok.
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak én már nem merem leszedni a hűtőt, félek, hogy lesarkazom a procit. De ha mégsem, akkor a hűtő felrakásával lesznek gondok. Egy TUSL2-C már megbánta, hogy megcsúszott a csavarhúzó. :(
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ja de. késő van.
-
lesaux
veterán
OFF: a proci aljáról azt a rózsaszínű akármit le kell kaparni? Mert én már így raktam rá a coolert, vért izzadva, és még egyszer le nem szedném.
-
lesaux
veterán
Ezek nagyon hülyék. Nekem is megvan még a régebbi bankkártyám. (Talán. De az biztos, hogy jobb helyeken kiküldik az újat, azt aktiválni kell, a régivel meg nem fogsz tudni fizetni, és ha véletlenül mégis berakod egy automatába, akkor az elnyeli.)
Más. Vettem egy 17-es monitort végre, a leírása szerint az 1024*768-at 120 Hz-cel viszi. Gyakorlatilag meg a Windows fel sem ajánlja, de ha mégis arra állítom, akkor out of range vagy mi a hóhér. Mondjuk úgy vettem a monitort, hogy a 100 Hz-et bírja, de akkor is bosszantó.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Amazfit GTR Mini okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest