Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 50 - apám nevében
- iPhone topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Nem akarok új topic nyitásával népszerűséget hajszolni,ezért itt kérdezem:ha a procom feszét egy picikét csökkentem,akkor ugye menni is fog még,meg nem is lesz olyan meleg ?
Itt OFFolni kerál :D -
Legális XP-ről Nero-val lehet csinálni biztonsági másolatot,vagy CloneCD kell hozzá ? Azt is írjátok meg lécci,ha ez a másolat törvénybe ütköző lenne.
-
Volkovy biztos hagyta volna a lányt megcsípődni.Nem ? :DD
-
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :))
Aktív témák
- Óra topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7750 - i7-10750H I 64GB I 1TBSSD I RTX3000 I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest