- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazz... ez jó. Bejöttem Közgáz2 vizsgára 13:00-ra a KA26-ba. Rohanok a vonathoz az autóval, előzöm sumahert is. A vonat elmegy. Roharok a buszhoz. Csak 15 perc múlva megy. Vesyek jegyet, 12:10kor felszállok, indulunk. Beér nagyjából időre, alig késik 2 percet. Rohanás villamoshoz -> Etele térről Gellértre. 19-es indul, msodik megálló után bemegy a kocsiszinbe (nincs hosszú i ezen a rohadt gépen :O) az utasokkal... mondok fullos. Bemondják hogy a villamos beszart átszállunk egy másikra aztán rögtön megyünk tovább. 1-2 perc várakozás. Újra haladok -- Móricz után leszállok, futás a KA26-ba. Alig kések 3 percet, még nem osztották ki a dogát. Mindenkinél teleirt papirok (mondom magamban: lehet segédletet használni? vazz.), közgáz vizsgához méltó rendezgetése az embereknek. Elkezdik osztani. Kérdezik ki B2 és ki B4? Mondom mivan? Egyiknél se jelentkezek mert nemtom miről van szó -- nem kapok dogát, odajön egy muki hogy B2 vagy B4? Mondom bocsi késtem, nemtom mi ez. Mondja hogz B2 az első év második félév. Többes integrál meg ilyenek. Mondom hmm. Én közgáz2-re jöttem. Hát ez matek. Mondom az jó. Tegnap néztem, 27-e 13óra KA26. Hát pedig ez matek. Akkor csá. Fele cuccom bennfelejtem, visszamegyek érte. Mindenki engem néz ahelyett hogy a vizsgáját irná... :) Futás ST-be, hátha mégis ott van (közgázos épület). Ott nincs. Irány HSZK, neptun. Most itt vagyok. Kiderült hogy 3 órakor van, és nem 13kor. Cool. Most van másfél órám amiben nem tudok mit csinálni. De legalább éhes vagyok mert otthon nem ettem, futottam vizsgára. Gondoltam akkor elhúzok InfoSite-ra ([L]http://info.sch.bme.hu[/L]), és tanulok közgázt picit ha már úgzsem tudok mit kezdeni magammal. Hát nem le van halva az oldal épp most? Ehh.
...Nincs valakinek véletlenül BME info-s közgáz2 angyaga a gépén? Ha van vkinek, küldje el plz! :)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs