- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Használ valaki Soligor RL-50-es körlámpát makrózáshoz? Egyáltalán ismeri valaki ezt a holmit? Canon fix 50-essel szeretném nyúzni, megtoldva közgyűzűsorral.
Működőképes lehet a dolog, elegendő fényt ad?
Csak azért mert van némi árkülönbség a vaku, és a lámpa ára között... Cirka 140.000-180.000 forint. -
Maksifül
senior tag
Nekem meg még mindig nincsen közgyűrűsorom... Rendeltem egyet a didzsitálnál, kíváncsi leszek, hogy mikor szólnak, hogy mehetek érte...
Az is vicces, hogy az árlistájukban 32.000 szerepel, de ha a honlapon megkeresed a terméket, akkor csak 28.500. Ennyiért már megéri kutakodni egy kicsit, nem?
pBandi, mail ment... -
Maksifül
senior tag
válasz
próbakocka #1035 üzenetére
Köszönöm, egyenlőre még reménykedek abban, hogy valaki akar új gépet venni, s nem kell neki a kitobi. Ha mégsem járok szerencsével, megkereslek minden bizonnyal.
MÁS:
Hol lehet közgyűrűsort kapni? Voltam egy csomó boltban, de sehol sincs, mindenhol azt mondják, hogy kb 2 hét alatt hoznak, de ez sem biztos. Edigital-ban is kérdeztem, meg a Róna utcai Soligor nagykerben, de nincs sehol raktáron. Pixelben seM... Tud valaki olyan helyet, ahol bizonyosan találok ilyet? vagy van esetleg valakinek eladó közgűrűsora Canon 350d-re makrózáshoz? -
Maksifül
senior tag
Még mindig keresek kitobit, de nem drágábban, mint amennyiért a boltban többet kell fizetni akkor, ha nem csak a vázat kéri az ember, hanem a kit-es obit is. Ez az összeg mostanában 7500 forint. Tehát, ha valaki csak vázat akar venni, gyorsan írjon nekem, mert kifizetném a kitobi különbözetet.
-
Maksifül
senior tag
Időközben beinvesztáltam egy Canon 50mm f/2.8-as objektívbe, tehát nem vagyok megfosztva a fotózás élményétől, és csuda képeket lehet készíteni vele, de 14.500-öt nem szerettem volna költeni a kitobira, főleg, ha valami áthidaló megoldásul szolgálna egy, a későbbiekben megvásárolt objektív személyében. De ha úgy hozná a sors, hogy hozzám hasonlatosan, valaki csak vázat készülne venni, készségesen kifizetem a kit-obival bővített géphez szükséges különbözetet. Annyit még nekem is megérne a kitobi.
Még mindig keresek KÖZGYŰRŰSOR-t úgyhogy ne fukarkodjatok az ajánlatokkal!
Köszönöm a tanácsokat, válaszokat! -
Maksifül
senior tag
válasz
DVD_2_U #1017 üzenetére
Nem úgy értettem az összehasonlítást, hogy melyik tudja ugyanazt jobb minőségben fotózni, hanem az érdekelne, hogy kidolgozásra, minőségre, használhatóságra melyik veri a másikat, s mennyivel, mert a kettő közül érdekelne valamelyik, s azért csak az egyik, mert most ennyi beinvesztálható pénzem van.
-
Maksifül
senior tag
Nyilvános közvéleménykutatást folytatok, melyben az iránt érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a Sigma 24-70 f2.8 EX DG Macro, és a Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro Super-rel kapcsolatban? Melyiket érdemesebb megvenni? Ég és föld a különbség közöttük, vagy egy amatőr számára teljesen közömbös, hogy melyikkel készít életlen, homályos, alul- vagy túlexponált képeket?
HA ESETLEG VALAKI MOSTANÁBAN TERVEZI egy Canon 350D vásárlását, méghozzá csak vázban gondolkozik, mert nincs szüksége a kit-obira, írjon nekem egy mail-t, mert én kifizetném a különbözetet, és vinném az obit... Neki meg ugyanannyiból jöbbe ki a gép, mintha ''csupaszon'' vette volna.
[Szerkesztve] -
Maksifül
senior tag
válasz
csiga997 #1005 üzenetére
Néztem én is ezt a kis állványt, de ennek sem alacsonyabb a legkisebb magassági állítási lehetősége, mint a nagyobb, akár 176 cm magasságig állítható Manfrotto-knak, szóval talán érdemesebb akkor egy olyanba invesztálni, mert sokkal nagyobb szabadságot ad, ugyanakkor méretei miatt sem kell kompromisszumot kötni semmilyen objektívvel felszerelt géppel. Ez az asztali meg ''csak'' 2 kg-ra van hitelesítve.
A kis ''táncoslábú'' HAMA-t én is láttam, egyik boltban 2500-ért, másutt 900-ért, tetszik is, de kétlem, hogy egy tükörreflexes gépet, valami emberesebb objektívvel rezzenéstelenül tudna tartani. Más egy kompakt felszerelés... Arra biztos kifogástalan. Persze cáfoljatok meg, ha tévedek! Viszont tényleg elfér a zsebedben is. De makrózáshoz nem túl ideális. Akkor viszont ideális lehet, ha megpillantod álmaid nőjét, és nem tudnál RÓLA éles képet készíteni a kéz- és lábremegés miatt, ami hirtelen hatalmába kerít! -
Maksifül
senior tag
ALIEN!!! Enyém lett az 1000. hozzászólás!
Milyen állványról tudtok, ami jó makrózáshoz? Olyan kellene, ami egészen a föld közelében tartja stabilanan a 350d-t... -
Maksifül
senior tag
Kifogástalan minőségű Canon EF 50mm f/1.8 II-est, valamint közgyűrűsort keresek. Esetleg Sigma 70-300mm APO Macro Super II-est Canon 350D-hez.
Ajánlatokat várok a pentium4@vipmail.hu e-mail címre. -
Maksifül
senior tag
Ez most nagyon fájt...
31-én vettem a gépem, és akkor még sehol nem lehetett hozzájutni a kit-es géphez 202.000 alatt. Már úgy értem, hivatalosan...
Elszomorodtam, mert jóformán bagóért juthattam volna a kit-obihoz, így viszont csak vázat vettem.
Mennyiért lehet hozzájutni egy kit-obihoz? Van olyan, aki nem használja a sajátját? -
Maksifül
senior tag
Nem akarlak elkeseríteni, de a Kit-es 350d sehol sem volt 192.500, sőt mindezidáig a legolcsóbb helyen is 202.000-et kellett leszurkolni érte. Abban a boltban, amit írtál, most akciózzák, de nem annyiért árulják, amennyit írtál, hanem 198.500-ért. Akkor már mindjárt többet kell gondolkodni, hogy megéri-e befektetni a kitobiba?!
-
Maksifül
senior tag
Nem tud valaki olyan oldalt ajánlani, ahol Sigma 70-300mm APO Macro Super-rel készített fotók vannak? Használ ilyet valaki Canonhoz, akinek a galériájában csemegézhetnék?
Igazán közeli képeket, mondjuk egy hangya fejéről, szeméről milyen obival lehet készíteni? Canon 350D-vel...
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest