- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
hali01
őstag
válasz
Maksifül #1036 üzenetére
Szia!
Én most néztem az ED lapját és minnyá az elején ez volt: Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
válasz
Maksifül #1023 üzenetére
Tessék:
www.fotoplus.hu Bővebben: link
Soligor közgyűrüsor Bővebben: link
Canon-hoz 32.500 forint. -
Smogus
őstag
válasz
Maksifül #1019 üzenetére
Hát szerintem hogyha ez az első obid lesz akkor mindenképpen a 24-70-et vedd meg mert az normálisabb és álltalánosan használható obi
ha belegondolsz a kompaktokat sem 4-12x es zoomig árulják
mert mondjuk akkor nem tudsz vele szobába fotozni vagy kis helyen
Én s amikor odáltam egy tanult fotos elé és mondtam hogy szeretnék telét és mondjon nekem obit amit megvehetek a kit után azt mondta hogy tele helyett többet fogok használni nagylátót majd a későbbiekben
szóval most is megvan a tele de ritkán van fenn esetleg természetfotozásnál -
Pompi
nagyúr
válasz
Maksifül #1019 üzenetére
Most olvastam kicsit bele a 350D topikba és láttam, hogy 14500-al lett volna több a kit mint csak a váz. Tényleg nem akarlak elkeseríteni, de annyit szerintem azért ér az az objektív. Ha meg figyelembe vesszük azt is, hogy hiába van meg a vázad egy ideje mégsem tudsz vele fotózni akkor meg pláne. Amúgy gondolom erre már te is rájöttél, azért akarsz szerezni egy kitobit.
Legalább kipróbáltad a gépet valamilyen obival? -
Pompi
nagyúr
válasz
Maksifül #1019 üzenetére
Mivel a 24-70 egy EX-es obi, ezért valószínüleg összerakottságban, anyagminőségben, mechanikában veri a 70-300-at, ugyan ez utóbbit nem ismerem, előbbivel fotóztam már.
Nem ártana eldönteni, hogy melyikre van a közeljövőben nagyobb szükséget.
Az írásodból kiderül, hogy nincs 18-55-öd a 350D-hez, ha ilyet sikerül szerezni és szükséged van tele obira, akkor inkább azt vedd, de ha nem sikerül, akkor csak egy teleobjektívvel erősen korlátozva leszel a fotózásban...
Használhatóságban melyik veri a másikatUgye attól függ mire akarod használni...tényleg nem lehet összehasonlítani.
-
DVD_2_U
senior tag
válasz
Maksifül #1016 üzenetére
Azt nem értem, hogy lehet összehasonlitani két telejesen más átfogásu obit?!
Amugy a 24-70 asszem 82mm-es frontlencsével és ezzel 1ütt 82mm-es szűrőátmérövel rendelkezik. Az meg elég zsbbenyúlós, főleg normális szürok (B+W) vagy cir.polarizációs szürők vásárlása esetén.
-
csiga997
őstag
válasz
Maksifül #1009 üzenetére
A legkisebb magasság kb 10cm. Ennél kisebb mihez kell? Akkor már lerakhatod a földre is akár.
Én rendszeresen fényképezek ezzel a kis állvánnyal pl. tempolomokban, ahol nem szivesen nézik el ha nagy állványokat nyitogat az ember, ezt viszont letehetem bárhova.
Ami a gép súlyát illeti, nos az én gépem az ''alapobjektívvel'' (legalábbis amit én annak használok) is több mint 1 kg, a 80-200-al együtt pedig 2kg-nál is nehezebb, mégse volt ebből soha semmi probléma. Egyedül az álló képeknél nem olyan stabil a dolog, de legfeljebb tartani kell kicsit. Mondjuk a telével ott sincs gond, mert annak van állványmenete.
De ha a 10 centi túl magas, akkor a másik lehetséges jóság a babzsák.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
válasz
Maksifül #1009 üzenetére
Fentebb írtam, hogy az én Sony-m súlya majdnem duplája a 350d vázának, de még ha ráteszel egy átlagos obit, talán akkor sem haladja meg annak a súlyát.
Az összehasonlítás súlyilag : Bővebben: link -
biggamer
veterán
válasz
Maksifül #1000 üzenetére
Bővebben: link
Bővebben: link
Nekem ez a kicsi HAMA is van.
11 cm magasságú, 3 erős rugós lába van, amit akkorára és arra hajtok, amerre csak akarom.
A Sony-mat is elbírja, pedig az majdnem duplája a 350D-nek.
Azért szeretem mert nem helyigényes, elfér a gatyám zsebébe is.
Ahol van vízszintes terület( pl. autó teteje, korlát stb. ) oda nem kell elővennem a nagy állványomat.
A 2. kép xar, mert csak ilyen randa, régi nagy tükröt találtam.
[Szerkesztve] -
pBandi
tag
válasz
Maksifül #1000 üzenetére
Egyszer már ajánlottam egy ilyet, de akkor senkinek nem nyerte el tetszését. Bővebben: link Magassága is állítható saccra 30-60cm között.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest