Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beldar
tag
Konkrét netes oldalt nem emelnék ki, mindenhol lehetnek rossz-szándékú egyének...
Külföldi oldal esetén fontos szempont, ha az eladónak jelentős számú pozitív értékelése van, akkor jó eséllyel azt ad el, amit hirdet. Magyar oldal esetén is szempont ez, de érdemes személyesen bonyolítani az ügyletet, kipróbálni adott obit. -
Tin_Shield
őstag
A képstabilizátor hasznos dolog, kézből makrózáskor sokat segít. De nem mindig elég, az állványt is elő kell venni időnként. Nagyobb gyutávval könnyebb a távolságot tartani, de rövidebb záridő is kell a bemozdulásmentes fotókhoz. A ~100mm gyutáv valóban ideális a portrézáshoz a kisfilmes, más néven fullframe méretű érzékelőn, de neked az APS-C-n ehhez elég a ~60-70 mm a cropfaktor miatt.
-
Beldar
tag
Szia! Én 2 hónapja voltam épp Macro vásárlás elmélkedésben, sokáig a Canon 100mm-es állt nyerésre, arról nagyon jókat olvastam. Használtpiacon nézelődve végül egy Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro lett a választás, fele annyiba került, mint a használt 100mm-es Canon, és nagyon elégedett vagyok vele. Makro és portré célra is nagyon szép képeket lehet alkotni vele. Szóval én ezt tudom ajánlani, a nagyobb látószögű változatokat nem ismerem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest