- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iO
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat (@rednifegnar-nak is)!
Végül a Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM-et rendeltem meg. Találtam Black Friday keretében 222€-ért egy német online shop-ban.
Nem hiszem, hogy a következő pár évben új kamerát veszek, majd akkor ráérek újra körbenézni az objektívek között. Anno a súlya és mérete miatt döntöttem a 200D mellett, ehhez igazából szépen illeszkedik a 370g-jával ez az objektív.
Köszönöm szépen még egyszer a segítséget!
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok, visszafújt a szél.
Lenne egy kérdésem. volna lehetőségem megvenni egy ha jól értem első generációs
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM objektívet.Kérdés az, hogy mennyiért mennnek használtan és mekkora a külöbség az éső ás a második generáció között.
használtan melyiket érdemes megvenne és mi a reális használt értékük?
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS II USM
Előre is köszönöm a választ -
PuMbA
titán
-
itouchfan
senior tag
Hát, ez az amire én sem tudom a választ.
Sok fényben átlagos, normális fókuszálása van, a sebessége nekem megfelelő, mert a legtöbb témám statikus. Kevés fényben, családi eseményeken tudott lassú lenni, vadászgatni, de ez nem tudom mennyire a D3200 9 fókuszpontjának volt köszönhető. Szerintem nagyrészt annak is, mert sokszor ahol a téma lett volna, ott nem volt fókuszpont.
Találati aránya szintén témától, fénytől függ. Eddig elég volt, de lehetne jobb, na. Igaz, majd az új D7100-on is kipróbálnám, ott van AF Micro Adjustment is.
Tehát vegyes a véleményem. Az átfogása és a fényereje az nagyon nyerő átlag felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest