- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
sziasztok,
vettem lassan 2 hónapja használtan egy canon 17-85 is usm obit, elég faszán is működött, nagyon gyorsan és pontosan fókuszált, hibátlan volt, úgy éreztem hogy sikerült egy jó utazózoomra szert tennem.
sajnos 1 héttel ezelőtt (természetesen a nyaralás majdnem legelején), teljesen váratlanul néhány fénykép elkészítése után, egy kattintáskor Err 01 hibát dobott a gép. kikapcsolás-bekapcsolás után újra működött tökéletesen, 5-6 kép múlva megint ugyanez a hiba és így tovább. amikor kiírja ezt a hibát és belenézek a keresőbe akkor sokkal sötétebb a kép a megszokottnál.
kb 1 napig próbálkoztam vele hogy hátha csak bepárásodott és majd elmúlik, steril gézzel megtisztítottam az érintkezőt is, de nem javult semmi. azóta már fókuszálni is csak ritkán fókuszál be, mozog a lencse, állít 1et előre 1et hátra és utána semmi, képet sem lehet ellőni vele. aztán ha mégis akkor Err 01 hiba.
pedig előtte amikor próbálkoztam akkor úgy általában 5-6 képig működött, utána hibát írt, majd kikapcsolás bekapcsolás után újból lehetett vele pár képet lőni, aztán ismét hiba... 
így első ránézésre mi romolhatott el, és kb mennyibe lenne a javítás?
50ért vettem, nyilván nem szívesen költenék már rá sokat. ha túl sokba kerül akkor mennyiért lehetne eladni így hibásan, lenne rá vevő egyáltalán?még jó hogy bepakoltam a kit-obit is, különben egy rohadt kép nem készült volna a nyaralás alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig előtte amikor próbálkoztam akkor úgy általában 5-6 képig működött, utána hibát írt, majd kikapcsolás bekapcsolás után újból lehetett vele pár képet lőni, aztán ismét hiba...