- Garmin topik
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
rumos14
üzenetére
Én is gondolkoztam benne, de szinte mindenhol azt olvastam, és pixinfón is azt írták, hogy "50 mm-nél annyira belágyul az optika képe, hogy még a kép közepe is alig élvezhető. F4-től persze magához tér az objektív, de aki arra gondol, hogy egy fix 50 mm-es helyett ez az optika is megfelelhet, azt sajnos ki kell ábrándítsam: nagy fényerőnél nem igazán rajzol szépen ez a darab." [link]
Tudom, a teszt sem mérvadó minden esetben, de a photozone-on úgy láttam, hogy a Sigma CA és vignettálás szempontjából meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, és a többiben is közel egy szinten voltak
Nem gondoltam volna, hogy ennyi nagyszerű 3rd party objektív van ilyen áron, komolyan meglepődtem, mikor elkezdtem keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin topik
- iPhone topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest