- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
most tervezek fényképezőt újítani, és ahhoz szeretnék venni az alapnál egy fokkal normálisabb, de általános hazsnálatra jó objektívet. eos 550d lenne az alany, és egy Canon 17-85-öt néztem hozzá elsőre, aztán körbenéztem a fórumon, és hát...
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...van esetleg még valami, amit érdemesebb venni, ha ilyen általánosan használható objektívre lenne szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...