Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Én meg szívesen riporterkednék csak nekem meg gépem nincs hozzá meg valaki aki beprotezsálna
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Jackal LOW 45 mini gömbfejes állvány
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula