- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Szia
Én kipróbáltam mind a két obit,és a VR-től nem voltam eldőlve nem sokat segített és nem csináltam vele jobb képeket sem.A sigma képminőségével sincs semmi baj,a profi fotósok biztos lehordják de ugye a Sigma nem is nekik készítették ugy ahogy a nikon a 55-200vr-t sem,viszont kapásból,gondolkodás nélkül a Sigmára esett a választásom,a VR úgy sem dobott rajta akkorát.300mm-en sem rossz a képe,ismétlem a profik és a műszeres profi tesztek tuti kimutatnak különbségeket de az átlag usernek ezek az obik totál megfelelnek.És míg a Nikon 1 év garit vállal az obikra és a Made In China felirat díszeleg rajta addig a Sigma 3 év garit ad és Made In Japan a felirat.Ha valaki tényleg a jó minőségű építés, penge kép és fényérték vesz jobb obit az nem ezt veszi sem a nikon alap obijait hanem profi Nikont vagy Sigmát.A magyar ember meg olyan ha bele döglik is jobbat vesz mint a szomszédnak van ha kell neki ha nem,maximum nem eszik.Egy szó mint száz mindenki ha tudja vásárlás előtt próbálja ki ha a kettő közt vacilál és utána döntsön,én rájöttem hogy a tesztek max 10%-ban segítenek és ami hibákat ott leírnak azt senki nem fogja a mindennapokban tapasztalni.Üdv
Remélem segítettem picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest