- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nos, voltam az Optiformban... Zárás előtt estem be 10 perccel, patakokban folyó vízzel a homlokomon, csatakosan (Újpest - iPon, iPon - Optiform, bringával...). Furcsán néztek, de szerencsére volt nekik rakin 18-105 AF-S DX Nikkor.

Majd lövök vele pár tesztképet, ha érdekel valakit. A CA-ra vagyok leginkább kíváncsi, napos időben, beszűrődő sugaraknál talán az a legkritikusabb.
MOD.: A másik úriember az Optiformban az eladópult mögött egy vevővel beszélgetett. A vevőn látszott, hogy vérnikonos. A Sigma obik 3 éves gariját beszélték. Az volt a téma, hogy hiába a 3 év, ha olvad, törik, kopik, stb. és állandóan szervizbe jár vele a vásárló. Nos én ezzel nagyon nem értettem egyet, Sigma obi sem gagyi mind, viszont érdemes utánaolvasni vásárlás előtt. További általánosításba is bocsátkoztak: a Sigma objektívek fele árukkal kelletik magukat. Van olyan obijuk, ami drágább az ekvivalens Canon vagy Nikon típusnál. Véleményetek eben a témában?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest