- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Vmi jobb fenyérövél rendelkező alapzoom(/nagylátózoom)-ot tervezek venni, 40-50k-s kategóriában. (D80-hoz használnám.) Természetesen használt obira gondoltam. Lényeg hogy ebben a(z) (ár)kategóriában minél jobbat ha lehet.
Nem fűzök hozzá nagy reményeket hogy minden obira lesz legalább 1 ember itt aki már próbálta, így személyes tapasztalatot tud mondani, de azért hátha (mert ahogy láttam van itt pár fórumozó aki már elég régóta fotózik).A jelöltek a következők:
Tamron 17-50/F2.8 AF SP XR Di-II LD ASP IF
Tokina ATX PRO 20-35/F2.8
Tokina ATX PRO SV 28-70/F2.8
Tamron AF 17-35mm f/2.8-4 Di LD Aspherical IFEzek közül nekem eddig legszimpatikusabb(és legolcsóbb) a 28-70es Tokina lenne, utána a 17-50-es Tamron. Legalábbis amiket olvastam róluk neten az alapján e 2 közül lenne vmeik a befutó.
Sigma nem szimpatikus(de ajánlhattok azt is), Nikkor-ok meg aranyárban vannak. De ha tudtok ezeknél jobbat hasonlo árban akkor ne kíméljetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest