Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Macrodroid
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Vmi jobb fenyérövél rendelkező alapzoom(/nagylátózoom)-ot tervezek venni, 40-50k-s kategóriában. (D80-hoz használnám.) Természetesen használt obira gondoltam. Lényeg hogy ebben a(z) (ár)kategóriában minél jobbat ha lehet.
Nem fűzök hozzá nagy reményeket hogy minden obira lesz legalább 1 ember itt aki már próbálta, így személyes tapasztalatot tud mondani, de azért hátha (mert ahogy láttam van itt pár fórumozó aki már elég régóta fotózik).A jelöltek a következők:
Tamron 17-50/F2.8 AF SP XR Di-II LD ASP IF
Tokina ATX PRO 20-35/F2.8
Tokina ATX PRO SV 28-70/F2.8
Tamron AF 17-35mm f/2.8-4 Di LD Aspherical IFEzek közül nekem eddig legszimpatikusabb(és legolcsóbb) a 28-70es Tokina lenne, utána a 17-50-es Tamron. Legalábbis amiket olvastam róluk neten az alapján e 2 közül lenne vmeik a befutó.
Sigma nem szimpatikus(de ajánlhattok azt is), Nikkor-ok meg aranyárban vannak. De ha tudtok ezeknél jobbat hasonlo árban akkor ne kíméljetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs