- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grentsó
tag
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket! Másodsorban a véleményetekre lennék kíváncsi, aki közületek használt már smc Pentax DA*16-50-t. Nekem még nem volt a kezemben, januárban akartam rá beruházni, de az itt és máshol olvasottak alapján már nem vagyok benne biztos. Sigma 24-60-at gondoltam erre cserélni, hiányzik a nagylátó és ez így kényelmes megoldás lenne. A tesztekben írtak miatt azonban inkább hajlok már egy DA 12-24 , Sigma 10-20 vagy DA 14 + FA 20 felé és megtartanám a jelenlegi alapobit. Ti hogyan döntenétek és miért? (bármi egyéb megoldás is érdekel) A felhasználás széles határok között mozog, beltértől a magashegyi túrákig. Utóbbi miatt jól jönne a időjárásálló kivitel meg a kevesebb obicsere, de a DA*16-50 képminősége nem győzött meg. Ritkán nyomtatok max A4-ben. Jelenleg k10d-re tenném.
Segítő válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs