Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nekem most csak két Sigmám van 28-105-ös ami optikailag és mechanikailag is bőven hozza az árát és egy EX 50mm-es makró aminek külalakra és mechanikailag észrevehetően jobb a minősége. Az EX-en nem festés van hanem bársonyszerű matt bevonat. Az meg köztudott hogy a Sigma makró sorozata nagyon jó minőségű, legalább olyan jó mint más márkák középkategóriájú optikái.Az hogy a Sigma optikák gyenge minőségűek úgy általában, egyszerűen nem igaz.Nekem a Pentax kitobim valóban gyenge volt mechanikailag és optikailag is (féloldalasan éles volt) mégsem írok olyat hogy a P. optikák rossz minőségűek. És a Sigma optikákat nem úgy vettem hogy 5-6-ot kipróbáltam az üzletben hanem egy darabot és futár hozta. Amikor valaki olyat tanácsol hogy több darabot ki kell próbálni, az a kérdésem hogy honnan tudja hogy az első nem lesz jó? És utána az általa felbontogatott árút vegye meg más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- SkyShowtime
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest