- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Köszi a segítséget. A listában csak egy SAL-t látok. Amúgy oké kit obi, de az melyik? Obis gépet nem tudok venni, mert 200-ért szereztem boti új 6300-at obi nélkül. Van ennél jobb ajánlat? Oké értem a fullframes problémát, de nem ér meg 90-et? Jobb ha olcsóbban, de mivel bolti ezért drágábban veszek? Vagy ami jobb nem is kapok? Ebay, hét igen. Szükségem volna a gépre, és nem a jővő évezredben amire megjön Ebayről. Nem egész két hét múlva nyaralás. Meg itt a sok videózni való, már elmerülök benne. Nem hiszem el, hogy nincs egy jó ajánlat használtan... Tudom mondtátok, hogy kit obi meg hasonlók, de mindig mögötte volt, hogy jó lesz az neked, meg egyenlőre. Olyan esetleg nincs, hogy kaci! vedd meg ezt meg ezt meg ennyiért kihagyhatatlan és kiváló minőség stb.
Más gyártótól átalakítóval esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- 16 GB (2x8 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest