Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem tudom és remélem nem is fogom megtapasztalni, hogy mennyire kell fennhordani az embernek az orrát,...
Én sem tudom.
Ez egy hasonlat volt, csak nem értetted meg belőle a lényeget.A legszebb, hogy a pökhöndiségen kívül érdemi válasz csak m3ss-től érkezett az eredeti kérdésemre
Tehát kaptál választ a kérdésedre, ami persze nem felelt meg az elképzelésednek, mert mindenáron venni akarsz egy obit, amivel szerinted jobbak lesznek a képeid. Lehet, hogy nem tanácsot vársz, hanem megerősítést, hogy jól gondolod. De mint többen is utaltak rá, nem. De ezt nem akarod elfogadni. Ezzel viszont valóban nem lehet mit kezdeni.
A madárfotózás - már ha nem elégszel meg a menet közben elkapott erősen kivágott gyengébb képekkel -, akkor az egyik leg technika és idő igényesebb, így drága műfaj a fotózásban.
A fényerős nagy telék a legdrágább és a fizikából adódóan a legnehezebb obik. Ezen nincs mit variálni. Vagy belevágsz vagy lejjebb adod az igényeidet. m3ss is erre utalt.
a harmadik bekezdéseddel igazán nem tudom mit kezdjek.
Mert figyelmen kívül hagytad a többiek hozzászólását, mert csak simán sértésnek vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy hasonlat volt, csak nem értetted meg belőle a lényeget.