Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tvamos
üzenetére
Igen azt, csak mivel nehéz fejben 2.7-tel szorozni inkább ekvivalensbe írom le, az mindenkinek világos.
Túl sokat én se akarok rákölteni, de külföldről néha kapni olcsón használtan, csak kutatni kell folyamatosan.
A 18.5-öt akarom, az a körüli állást használom legtöbbet így annak látom értelmét. Ennyit azért még rá lehet áldozni, pláne mivel fejlődik is tőle. Többet viszont nem költenék rá én se. Kivéve, ha fillérekért találok véletlenül, akkor még jöhet pár obi [mondjuk pár obi van összesen ehhez a rendszerhez
] esetleg később egy J5 alájuk, de m4/3 árazást nem fogok kiadni érte természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
] esetleg később egy J5 alájuk, de m4/3 árazást nem fogok kiadni érte természetesen.