- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Asszem elmondom az egész történetet: másik fórumon egy ember mutogat egy képet az új gépével, Oly E400+Sigma 18-50. A kép elég életlen de van rajta majdnem éles rész csak marhára nem ott ahova az AF-nek élesítenie kellett volna auto módban. Mondtam neki, hogy szerintem backfocus, főleg hogy alsó kategóriás Sigma obival készült. Azt javasoltam neki, hogy nézze meg MF-ben is. Azt mondja, úgy sem tudja élesre fogni. A linkelt képe: [link]
EXIF: F5, 1/80, 38mm, ISO100, utómunka csak leméretezés. A kép jobb széle már egész élesnek tűnik de milyen AF az ami oda fókuszál ezen a képen...Nem bírálta felül manuálisan az AF pontot, ezt is megkérdeztem. Lencsék tiszták, obi nem volt leszedve, szűrő nem volt. A jelenség tartós, nem csak ez az egy képe ilyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen autót vegyek?
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest