-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Ezzel én is tisztában vagyok, de nem porszem, hanem inkább egy kis szöszre hasonlít, mondjuk 1-2mm méretben, fonal szerű. Ebből van két darab, egy egészen hátul, egy meg a front elem előtt. Egyébként van pár porszem is a hátsó elem mögött, nem is értem, hogy kerülnek oda.. Természetesen beindult a pánik faktor, ezért gondoltam a takaríttatásra. Egyébként a 70-200 f2.8L II-ben is van egy ilyen kicsi valami már új korától kezdve, de nem szeretném, hogy ha ez az, amire gondolok (nem mondjuk ki a nevét), tovább terjedjen stb. Fénygazdag helyen tárolom az objektíveket, külön zacskózva, minden zacskóban szilikagéles tasi, de gondoltam inkább megelőzném a bajt. Most kicsit elbizonytalanítottál..

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest