- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Köszi a gyors válszt, és bocs ha félreérthető voltam, nem akartam azt lehozni, hogy a 18-55 szar lenne....sőt a Fujinak esélye sincs rá, hogy csak megközelítőleg olyan képet készítsen. Megmondom őszintén csöpp agyammal én is úgy gondoltam, hogy meghagyva a 18-55-öt veszek mellé egy 55-200 at, de erre a "nagytudásúak" azt mondják, hogy az obi cserélgetéssel elcseszem a gépet. Bevallom a tükrös gépek nekem még nagyon újak, és fogalmam sincs mennyire érzékenyek ezek arra,ha az obit cserélem. De komolyan mondom, hogy ha egy obi cserétől bekoszolódik a tükör, úgy vágom a falhoz, hogy öröm lesz nézni, és nem hogy obi nem kell ,de valószínűleg hozzám kell egy két ápoló. Szerinted érdemes hozzá Tamron 70-300-at, vagy ugyanezt Sigmában megvennem, mert sokan dicsérik azokat is itt a neten, de azok nem képstabilizátorosak 50 körüli áron, attól még jók lehetnek nem? Kinéztem hozzá még vakut is "Sunpak DigiFlash 3000 ", vagy inkább Metz-et lessek. Már az igért sört meg is ittam az egészségedre.....de van itthon belőle még dögivel, ha gondolod iszom még.....köszönöm a segítségedet, és hogy válaszra méltatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- World of Warships
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Processzorok Olcsón Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest