- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
End-ru
üzenetére
Télen 55-200al fotóztam az ablakból az épp hogy rövid volt, 55-300 már jó lett volna. Valamikor elég a 70-200, nemrég volt 5 olyan másodpercem mikor egy pinty beleesett ebbe a tartományba.Nem moszkva téri galambos történet, vadkacsákhoz nem kell még 200mm sem mert szelídek, de 1-2 kisebb madarat már le lehet fotózni ekv 600mm-errel. Itthon kinézve a tetőablakon a madarak annyira repülnek el hogy ekv 300ból vágva már értékelhetetlen a kép. Amit ezzel le tudok fotózni azt lefotózom, ha 150-500ra jött volna ajánlat azt vettem volna. Nem igazán a gyútáv a probléma itt már szerintem hanem az hogy velem egyvonalban és faágon képeljem le a madarat. Esetleg reptében.
(#14831) gab.m: Majd olyan optikát veszek amit megszorítások nélkül megtudok oldani itthon. 800-as fixem sohasem lesz az ára miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest