Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
hat ja, most nyaralason en is kopkodtem azert. naponta ha 15x nem csereltem objektivet akkor egyszer sem...(10-20, 50, 105 fel-le. bar sokat is fotoztam, tobbet mint egy atlag nyaralo...
par cseret meg sztem ki lehet birni)
viszont ha jo kepet akarsz loni akkor cserelgetsz sajnos, ez van. vagy esetleg ff-en megoldhato vmennyire...24-70 2.8?utazozoom tajkephez keves lesz latoszogben, portrehoz a hattermosas...ha vmi viragot akarok fotozni akkor meg lekepezes/dof...
en komolyan mondom inkabb vinnek nyaralni vmi milced vagy kis gepet akkor nagy dslr meg utazozoom helyett. ami zsebben elfer.
vagy viszek mindent
sot venni is kellene paromnak vmi kis gepet. elkezdte ot is erdekelni a fotozas, meglepoen jo kepeket lott mobillal. valahogy osztonosen jol komponal
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
par cseret meg sztem ki lehet birni)