- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Kata 214et anno akinél kiprobáltam kérdztem, hogy mennyire van vele megelégedve, ő annyit mondott, hogy 2fotos táskát visz mindenhova és az egyik mindig a Kata 214 + mégegy a szitu fügvényében.
Az illeltő egyébként emlékeim szerint Thaiföldön és vmi dzsungelben fotozkodott legutoljára.
Sajnos nekem ennyi tapasztalatom nincs a Kataval, még bőrig se sikerült áznom vele és semmi extra de ha más dzsungeles túrára ezt viszi akkor énse félek.
sztem ha estig nemcsinál senki egy táskás topicot akkor majd én. Megent szarrá offolunk egy topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Canon PowerShot SX 410IS
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest